Belén Esteban s'encara a Kiko Matamoros per una indirecta a 'Sálvame'

El col·laborador va insinuar que alguns «guanyen més que altres» en el programa, i la guanyadora de 'GH VIP' ha esclatat

Belén Esteban acusando a Kiko Matamoros de haberle lanzado una indirecta sobre su sueldo
Belén Esteban ha acusat Kiko Matamoros de llançar-li una indirecta pel seu sou | Telecinco

El passat dimecres Belén Esteban ha tornat a deixar clar que no pensa callar davant de cap atac contra la seva persona o el seu entorn. Aquest cop, el problema va sorgir a 'Sálvame' quan Kiko Matamoros va deixar anar un àcid comentari sobre els sous que cobren els col·laboradors. 

«El senyor Kiko Matamoros ha dit 'aquí guanyen alguns més que altres', i el primer que ha fet és mirar-me i riure's», va començar dient la guanyadora de 'Gran Hermano VIP'. Segons sembla, a la coneguda com a princesa del poble no li fan gens de gràcia aquest tipus d'indirectes, i és per això que no ha volgut callar la boca. 

Belén, molt enfadada amb Kiko 

Belén Esteban de espaldas dirigiéndose a Kiko Matamoros
Belén Esteban s'ha enfadat amb Kiko Matamoros | Telecinco

 

Tot va començar quan el presentador, Jorge Javier, va decidir aturar el programa en observar que a la col·laboradora li estava passant alguna cosa, ja que no deixava de fer gestos estranys i posava cara d'enfadada. El català li va preguntar quin era el problema, però Belén no es veia capaç de dir res: «No tinc res a dir, perquè, si ho dic, discutiré». 

Ara bé, davant la insistència dels seus companys, la concursant va passar a l'atac: «Sembla que cadascú sap la nòmina que té el del costat», va començar dient Belén, visiblement molesta. «Aquest senyor no té ni idea del que guanyo jo, com jo no tinc ni idea del que guanya ell perquè no m'importa», va continuar. Davant d'aquestes paraules, Kiko també va replicar-li: «El que guanyes ara no ho sé perquè va sortir una informació que deia que t'ho havien baixat», va dir, provocant-li una gran rialla a la seva companya. 

Kiko Matamoros contestando en tono de burla a Belén en 'Sálvame'
Kiko Matamoros no es va quedar callat, i li va contestar de mala manera a Belén. | Telecinco

 

Davant de tot això, Jorge Javier va decidir intervenir per calmar els ànims, tallant la discussió amb unes paraules plenes d'humor. «Molts cops també surt publicat el que guanyo jo i me'n ric i dic 'però si és molt més'», va comentar el presentador català. 


Comentaris

envia el comentari