Belén Esteban es cansa de Terelu Campos i li envia un missatge clar i contundent

Les Campos no estan passant pel seu millor moment mediàtic

Belén Esteban al plató de 'Sálvame'
Belén Esteban ha estat molt clara amb Terelu Campos   | Telecinco

Les germanes Campos no estan passant pel seu millor moment mediàtic. El motiu? Les guerres creixen per desenes i elles no saben defensar-les com o haurien de fer, fent més mal que mai a la seva imatge pública. La setmana passada 'Sálvame' va publicar uns àudios d'Alejandra Rubio, filla de Terelu, criticant a Anita Matamoros.

Doncs bé, aquest cap de setmana i com era d'esperar, van preguntar a Terelu i a la seva filla per aquest contingut i encara que Alejandra deia que no li donava molta importància perquè aquests documents formaven part del passat, Terelu no s'ho va prendre de la mateixa manera.

Terelu com acostuma a fer quan s'enfada, mirava a càmera fixament i demanava als seus excompanys de 'Sálvame' que no disparessin a la seva filla i que tota la ràbia que tenien cap a les Campos la carreguessin contra ella, deixant a Rubio a un costat. Aquest discurs va tenir el suport de la resta de tertulians de 'Vive la vida' però no ha agradat per igual als col·laboradors de 'Sálvame' i especialment a Belén Esteban, qui no ha dubtat en carregar contra la que ha estat una de les seves millors amigues dins de la pantalla.

La col·laboradora estrella de Telecinco ha volgut respondre a les acusacions de Terelu i li ha dit que estava sent injusta amb molts dels tertulians de 'Sálvame' generalitzant els seus atacs. A més, li ha dit que si la seva filla Alejandra ha decidit treballar a la televisió s'està exponent a que es parli d'ella i que pugui ser el centre de totes les crítiques.

 

Sálvame no perdona la traïció de les Campos

Des que Terelu Campos i Carmen Borrego van sortir del plató de 'Sálvame' han estat constants les polèmics que han protagonitzat les dues germanes amb el programa, on no han callat cap informació relacionada amb elles. En aquest sentit, s'ha arribat inclòs a destapar la cara menys amable de la col·laboradora i que fins ara mai cap altre programa s'havia atrevit a destapar-les d'una manera tan clara.


Comentaris

envia el comentari