Belén Esteban declara la guerra a Ana Rosa Quintana: «No em sembla bé el que fas»

La col·laboradora s'ha atipat del que fa Ana Rosa Quintana al seu programa

Belén Esteban no és una col·laboradora qualsevol dins l'univers Telecinco, i ella ho sap. Això la porta a permetre un seguit de llicències que potser altres ni es plantejarien per les conseqüències que això els podria suposar. Avui mateix hem pogut veure una de les sortides de to de la col·laboradora de 'Sálvame', i que segur que portarà un bon disgust als directors del programa en el qual treballa, ja que una de les normes que té Mediaset és que en els diferents programes no es pot parlar ni qüestionar la vida privada i la feina dels presentadors de la cadena, llevat que siguin ells qui donin peu a això.

Per aquest motiu les xarxes socials han al·lucinat amb el que ha fet Belén Esteban, que ha deixat a tots els seus companys en silenci sense saber molt bé què dir. La col·laboradora s'ha referit a un comentari que ha fet aquest matí Ana Rosa Quintana al seu programa, en el qual s'ha preguntat a qui pretenia acontentar Antonio Canales en la seva última entrevista per a 'Sábado Deluxe'. La presentadora verbalitzava en veu alta si volia acontentar Olga Moreno, a Rocío Carrasco o bé a 'La fábrica de la tele', la productora responsable del programa al qual va acudir el 'bailaor' dissabte passat.

Quintana ha volgut donar a entendre que potser el convidat ha fet un seguit de titulars per afavorir l'entrevista i a la productora que l'ha contractat. Una rebequeria que encaixa molt bé amb el que comentava l'altre dia Carlota Corredera a 'Rocío: Contar la verdad para seguir viva '. En aquest moment, aquesta va donar a entendre que potser Ana Rosa i la seva productora estaven intentant desacreditar el discurs de Rocío Carrasco per no haver-los donat a ells aquests especials, que estan donant grans nits de glòria a 'La fábrica de la tele' i com a conseqüència, a Telecinco.

Per aquest motiu, avui Belén Esteban ha volgut parar-li els peus a la reina dels matins de la cadena i ho ha fet sense cap mena de por ni de pudor. La tertuliana ha començat dient que li té afecte a Ana Rosa, però li ha volgut fer saber que el que ha dit no li sembla gens bé i que és molt injust. Belén no vol que ningú ataqui a la productora per a la qual treballa i no pensa permetre que ho faci una companya com Ana Rosa i que a més, forma part de la mateixa cadena que ella.

En aquest moment, Jorge Javier Vázquez ha al·lucinat i ha preguntat de nou si Ana Rosa havia criticat la productora 'La fábrica de la tele'. Els seus companys l'hi han confirmat i ha seguit dient que a partir d'ara comença la guerra, donant a entendre que a hores d'ara la productora començarà a disparar en contra del programa dels matins i de la seva presentadora. Encara que tot ens fa creure que es tracta d'una broma, ja que igual que Jorge Javier, Quintana està molt ben protegida i blindada dins de Mediaset.

No només hi ha per a Ana Rosa

Si bé és cert que Ana Rosa ha estat la major perjudicada, Belén Esteban ha seguit tirant de la manta i ha dit que Alessandro Lequio també ha estat molt crític amb 'Sálvame', quelcom que tampoc ha sorprès Jorge Javier Vázquez i que s'ha vist en l'obligació de deixar de parlar d'Ana Rosa i de Lequio, ja que segons ha afirmat no es pot parlar d'ells. Una cosa que ens fa creure que podria existir algun veto i que als espectadors se'ls escapa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari