Belén Esteban carrega contra Ana Rosa Quintana en directe

La col·laboradora de 'Sálvame' ha carregat contra la 'reina dels matins'

La sèrie documental de Rocío Carrasco ha comportat un enfrontament entre Belén Esteban i Ana Rosa Quintana. I tot pel testimoni d'una persona que primer va negar el relat de Rociíto i que ara ha rectificat: Antonio Canales. La postura de l'exconcursant de 'Supervivientes' ha portat a la 'reina dels matins' a fer un comentari que no ha agradat a la 'princesa del poble', cosa que ha fet que la critiqués en directe a 'Sálvame'.

L'origen del conflicte

El pas del bailaor pel reality ha estat marcat per la mentida. En concret, perquè va negar tenir relació amb Fidel Albiac, quan Carrasco havia dit tot el contrari a la seva docusèrie. Aquest comentari va comportar nombroses crítiques a l'artista, ja que es va demostrar que mentia. Tant és així que la seva defensora als platós va haver de reconèixer que havia enganyat l'audiència.

I aquí es va acabar 'Supervivientes' per a Antonio Canales Va ser expulsat, i després d'això va donar diverses versions sobre la relació que té amb Fidel Albiac. No obstant això, aquest passat cap de setmana es va asseure al plató de 'Sábado Deluxe' i va acabar reconeixent que havia mentit. Va exposar que sí que tenia una bona relació amb Carrasco i amb el seu marit i que els estima molt. És més, va confessar que no va dir la veritat per a protegir la intimitat de la parella.

El comentari d'Ana Rosa Quintana

El fet que Antonio Canales entonés el 'mea culpa' ha donat lloc a molts comentaris a les xarxes socials i a la televisió. Tant és així que Ana Rosa Quintana, que ataca Rociíto per activa i per passiva, ha aprofitat l'oportunitat per parlar del que va passar. Així doncs, ella, que defensa a ultrança Rocío Flores, que és col·laboradora del seu programa, va dir en directe sobre el bailaor: «Quan diu la veritat? Quan ho diu a la cabana perquè vol quedar bé amb l'Olga o quan ho diu perquè vol quedar bé amb 'La Fábrica de la Tele'? Jo crec que les dues vegades s'ha fet un embolic».

Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco, amb camisa de lunars i ulleres blanques
Ana Rosa Quintana ha carregat contra 'La Fábrica de la Tele' | Mediaset

 

Belén Esteban respon

Aquest comentari de la presentadora dels matins no ha agradat gens als que treballen a la productora que ha assenyalat. En concret, ha molestat molt Belén Esteban. Per aquest motiu, aquesta, que no té pèls a la llengua, l'hagi criticat en ple directe de 'Sálvame'. Ha manifestat: «Aquest matí m'ha cridat l'atenció una cosa que ha dit. Ja sabeu que jo he treballat molt amb ella, me l'estimo i li tinc molt d'afecte, però ha dit una cosa que no m'ha agradat gens». 

I ha afegit: «Ha dit una cosa així com "A qui vol acontentar l'Antonio Canales: a l'Olga, a la cabana o la gent de 'La Fábrica de la Tele'?" Escolta, doncs jo m'he quedat... Jo soc de 'La Fábrica de la Tele' i m'ha fet mal». Davant d'aquesta afirmació, el presentador, Jorge Javier Vázquez, no ha pogut evitar intervenir per dir amb ironia: «L'Ana Rosa ha pronunciat 'La Fábrica de la Tele'? Llavors això ja és la guerra! Que fort!».

El públic es posiciona

Amb les paraules de Quintana i Esteban ha quedat clar que el tema de Rocío CarrascoTelecinco dividit. I els espectadors de la cadena també han opinat sobre aquesta qüestió. En concret, després del comentari de Belén, moltes persones han donat el seu punt de vista al respecte amb missatges com aquests:

  • «L'Ana Rosa està amargada perquè la seva productora volia el testimoni de Rocío Carrasco i l'únic que n'han tret ha sigut perdre una demanda».
  • «La primera persona que ha tret el tema de les productores al seu programa és ella mateixa. Almenys que jo sàpiga».
  • «És al·lucinant. L'Ana Rosa, com a periodista, no diu ni una veritat».
  • «Quintana diu el que vol i em sembla molt bé».

Comentaris

envia el comentari