Primer pla de Belén Esteban

Belén Esteban celebra la seva victòria: Toño Sanchís perd la demanda contra Mediaset

L'exrepresentant de Belén Esteban ha perdut els 400.000 euros que exigia al grup de Paolo Vasile

Belén Esteban ha guanyat una nova batalla contra el seu enemic declarat, Toño Sanchís. I és que ha vist com el seu exrepresentant s'ha emportat un gran cop als Jutjats.

Sanchís i la seva dona decidien demanar a Mediaset fa temps «per un suposat delicte d'intromissió il·legítima a l'honor, a la intimitat personal i familiar».

«I a la imatge dels seus fills, menors d'edat». Una guerra contra el grup de Paolo Vasile que l'exrepresentant començava arran dels seus problemes amb la de Paracuellos.

Així, demanava ni més ni menys que 400.000 euros d'indemnització, però «el Tribunal Suprem ha denegat la demanda».

Toño Sanchís en un plató
Toño Sanchís s'ha emportat un dur cop als jutjats | Europa Press

«No han trobat en les informacions de Sálvame cap indici que s'hagi vulnerat l'honor o la intimitat dels menors».

De fet, fins i tot arribaven a culpar Toño de l'exposició dels seus fills, tal com apuntaven a la revista Semana.

«Si el menor va ser exposat durant breus segons va ser perquè el pare, intencionadament ho va aconseguir».

«I això malgrat l'actitud encomiable del reporter i del cambra que en tot moment van intentar, malgrat la insistència del pare, preservar tant sí com no la intimitat i imatge del menor, només exposada per l'actitud del pare».

Belén Esteban guanya una altra batalla contra Toño Sanchís

«En conclusió, el pare va provocar contra la voluntat del mitjà que la imatge del menor sortís en directe a la televisió», sentenciaven Sanchís.

D'aquesta manera, s'hauria emportat un cop dur, i és que havia trobat en les demandes una suculenta font d'ingressos per aconseguir remuntar la seva malmesa economia.

«És ara mateix la seva manera de vida. Ell ho veu com una via d'ingressos, i com que és insolvent, no hi té res a perdre».

Toño Sanchís i la seva dona
Toño Sanchís i la seva dona, Lorena Romero, han perdut la seva demanda contra Mediaset | Europa Press

«Malgrat que perdi els judicis i el condemnin a pagar les costes, no ho fa». A més, aquest no és el primer cop que Toño es porta a l'àmbit legal.

Belén Esteban insistia a recordar-li el deute que li deu des de fa temps: «Vull recordar que aquest senyor m'ha de pagar aquests 400.000 euros que em deu i totes les costes», assenyalava el de Paracuellos.

I respecte a la recent derrota judicial del seu enemic, Belén assegurava que «no en tenia ni idea. Jo recordo aquell dia, que estava Kike Calleja».

Belén Esteban a la casa de 'Secret Story'.
Captura de Belén Esteban a la casa de 'Secret Story' | Mediaset

«Ell va agafar el nen per posar-lo davant de les càmeres, així que és el que hi ha», assegurava. «No es poden fer servir els nens com a parapet».

La col·laboradora segueix immersa en la seva batalla judicial contra el seu exrepresentant i prometia que «fins que no ho aconsegueixi, no pararia».

«Què podem esperar d'algú que s'emporta allò que no és seu d'algú que suposadament volia tant?», sentenciava.

Costa creure que hi va haver un temps en què Belén i Toño van estar molt units. Van ser ni més ni menys que nou anys d'extensa relació laboral que es trencava de sobte.

Belén Esteban participant al programa 'Secret Story'.
Belén Esteban participant en el programa 'Secret Story'. | Mediaset

Malauradament, ell se la jugava de la pitjor manera, havent-se emportat més diners del que havia estipulat per percentatge en el contracte que havien signat.

Un fet que la justícia reconeixia a l'ex de Jesulín. «He anat a buscar la seva empresa per apropiació indeguda, alçament de béns, falsedat documental, comptable i temptativa d'estafa processal», advertia Esteban.

«Jo no li vaig treure la casa, se la va treure la justícia. Però és que encara hi ha més coses, i jo tinc dret com a ciutadana. Arribaré fins al final!»

Per la seva banda, Sanchís tampoc no es tallava a l'hora d'atacar la col·laboradora, i fins i tot criticava el físic de la seva parella, Miguel. «Ara sé qui es menja el salmorejo i les patates fregides».