ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.546 nous contagis, però el risc de rebrot i la positivitat segueixen baixant

Belén Esteban haurà de pagar 10.000 euros a Ángela Portero

Ha estat condemnada per un delicte contra el dret a l'honor, a la intimitat i a la pròpia imatge

Belén Esteban
Belén Esteban haurà de pagar més de 10.000 euros a Ángela Portero | Telecinco

Sembla que Belén Esteban no sempre guanya els judicis contra els seus oponents tal com ens té acostumats, i és que ara la col·laboradora de 'Sálvame' ha patit un nou cop als jutjats que afectarà de ple la seva butxaca. Cinc anys després de la seva participació a 'GH VIP', Belén ha estat condemnada per un delicte contra el dret a l'honor, a la intimitat i a la pròpia imatge i haurà de pagar més de 10.000 euros a la periodista Ángela Portero

Condemnada a pagar més de 10.000 euros

L'any 2015 la col·laboradora de 'Sálvame' va coincidir amb la periodista Ángela Portero a 'Gran Hermano VIP'. Tal com s'especifica a la sentència, «la Sra. Esteban va insinuar al citat programa que Ángela Portero consumia drogues, igual que molta altra gent de la televisió. La conversa va ser retransmesa en directe al canal de 24 hores, i immediatament va ser pujada a Internet i a les xarxes socials. La Sra. Portero no va poder conèixer els fets, ni la seva repercussió mediàtica, fins que va sortir del programa».

Després de la demanda interposada per la periodista, el jutge ha considerat que les afirmacions i acusacions de Belén Esteban a Ángela Portero han vulnerat una sèrie de drets fonamentals. És per això que el Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Madrid ha condemnat a la de Paracuellos a pagar 10.000 euros a la periodista. 

Telecinco haurà d'emetre el resultat de la sentència contra Belén Esteban

A més a més de la indemnització, la sentència també obliga a Telecinco a informar a l'audiència sobre el contingut d'aquesta. Així doncs, Mediaset haurà de comunicar la decisió del jutjat a:

  • Tres informatius de Telecinco en franja horària de migdia i nit.
  • En l'edició més pròxima de 'GH VIP', que està en l'aire després del boicot dels anunciants pel cas de Carlota Prat.
  • Al programa 'Sálvame Naranja' i 'Sálvame Llimón', fent referència als seus titulars i amb una lectura íntegra de la sentència.

Aquesta notícia arriba en un moment especialment delicat per a Belén Esteban, que després de la seva tornada als platós de televisió, ha viscut en les últimes setmanes les seves hores més baixes a Telecinco. 


Comentaris

envia el comentari