Belén Esteban critica el favoritisme de Jesulín de Ubrique amb els seus fills

La col·laboradora de 'Sálvame' ha lamentat que per al torer no tots els seus fills siguin iguals

Belén Esteban a 'Sálvame'
Belén va veure com Jesulín de Ubrique acompanyava la seva filla amb María José Campanario | Telecinco

Són moltes les vegades les quals Belén Esteban ha dit que no tornaria a parlar en un plató de televisió del seu ex, Jesulín de Ubrique. Ara bé, hi ha ocasions que aquesta acció és inevitable. Precisament això és el que ha passat aquesta setmana quan 'Sálvame' ha publicat unes imatges del torer a Nova York, acompanyat de la seva dona, Maria José Campanario, i la filla en comú d'aquests, Júlia.

El motiu del viatge ha estat acompanyar la seva filla fins a la ciutat on estudiarà durant dos anys el que a Espanya equival com el batxillerat. Malgrat la raó acadèmica del seu viatge, han estat diverses les càmeres les quals han captat les imatges de la família per la ciutat que mai dorm.

Les ironies de l'Esteban

Davant aquestes imatges, l'Esteban no ha pogut evitar donar la seva opinió i, fent ús de la seva particular ironia, ha volgut enviar algun missatge al qui és el pare de la seva filla Andrea. «Com m'alegro que vagis a conèixer a on estudia, li paguis els estudis, que l'acompanyis... M'alegro molt, sobretot, per aquesta persona», deia l'Esteban. Seguidament, la princesa del poble va continuar dient que: «Que bon pare ets... amb una part! Solament et dic que sort i al brau». 

Però per si amb això no en tingués prou, la col·laboradora de 'Sálvame' ha volgut sentenciar la seva intervenció assegurant que: «A casa meva no som ni la millor família, ni la pitjor, però el que sí que he vist en els meus pares és que els seus tres fills han estat iguals. Això és el que m'han ensenyat a casa».

Belén Esteban a 'Sálvame'
Belén no va poder evitar respondre a les imatges | Telecinco

 

Ressentida per la relació amb la seva filla

En aquest sentit, l'Esteban ha volgut tornar a recordar que el torer no s'ha fet càrrec mai de la seva filla en comú i que, fins i tot, ha arribat a desconèixer on estudiava i quines notes treia. Ara, Andrea ja és major d'edat i estudia Comunicació al prestigiós centre Birmingham Metropolitan College en el Regne Unit, sempre gràcies a l'ajuda de la seva mare.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari