Belén Esteban triomfa en la seva estrena com a presentadora de 'Sálvame'

La seva naturalitat i complicitat amb els col·laboradors i directors van convertir-ho en un programa de molt bona factura.

Belén Esteban s'estrena com a presentadora
Belén Esteban s'estrena com a presentadora | Twitter

Des de fa tres dilluns, Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame', s'absenta durant la primera hora del programa de les sobretaules de Telecinco. Aquest fet ha portat a la productora responsable del format a confiar la presentació de l'espai a un dels col·laboradors que es trobin aquella tarda entre l'alineació del programa.

El primer guanyador d'aquesta experiència va ser Rafa Mora, que ja comptava amb certa experiència, ja que aquest estiu ha exercit de presentador del programa germà 'Cazamariposas' en diverses ocasions. La premiada de la setmana passada va ser Laura Fa, un altra cara de confiança de 'La fábrica de la tele', la productora responsable del format. I l'elecció d'aquesta setmana no ha deixat a ningú indiferent, Belén Esteban aconseguia ahir el càrrec de presentadora suplent quan passaven pos minuts de les quatre de la tarda.

Belén Esteban convertida en presentadora de 'Sálvame'

Belén Esteban ostentava fins ara el paper de co-presentadora del programa de les tardes, però ahir va tastar en les seves carns el que era portar la batuta del programa i segons el que deien els espectadors, no se li va donar gens malament. La seva naturalitat i complicitat amb els col·laboradors i directors van convertir-ho en un programa de molt bona factura.

Bones dades d'audiència en el seu debut

Tant és així, que l'edició de 'Sálvame Limón', presentada per Belén Esteban va acumular un 14,9% de quota de pantalla i més d'1.600.000 espectadors. Faltarà veure si després d'aquestes dades, la productora confiarà en la de Paracuellos nous comesos com a presentadora dels seus formats.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari