Belén Esteban, decebuda amb Olga Moreno: «Pensava que no parlaria»

La col·laboradora de 'Sálvame' ha reconegut que sempre ha titllat de 'mala mare' a Rocío Carrasco, però ara confia en la seva versió

Olga Moreno està en el punt de mira per les seves últimes declaracions, que no han deixat indiferent a ningú. Fins i tot, Rocío Flores ha afirmat que «no justificaré el que és injustificable».

La dona d'Antonio David Flores no ha pogut evitar parlar sobre el seu marit i la polèmica relació que manté amb Rocío Carrasco. «Em fa molta pena, de debò. Maltractament?», ha dit referint-se al seu marit. «Tu titllaràs al meu marit de maltractador?», ha insistit. «Em cago en la teva puta mare».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Em sento responsable perquè hauria d'estar allà. Ha estat molt complicat, ens ho han posat molt difícil... Si hi ha una separació, toquen 15 dies a un i 15 dies a l'altre, i tots dos han de cuidar els nens el màxim possible, com un tresor. Aquest pare hauria anat i hauria 'matat', però no podia fer res. Els nens ho han passat molt malament, i ara han de viure això... Em cago en la mare que els va parir a tots», ha exclamat Olga Moreno.

«Jo no soc la seva mare. Jo soc mare de la meva filla i tu dels teus dos nens», ha afirmat referint-se a Rocío Carrasco

Belén Esteban dona suport a Rocío Carrasco

Amb tot això, Belén Esteban ha reconegut en el 'Deluxe' que no esperava que Olga parlés d'aquesta manera. «Estic molt sorpresa amb els comentaris d'Olga Moreno a 'Supervivientes'. Pensava que no parlaria», ha reconegut la col·laboradora. 

Cal recordar que Belén manté una gran amistat amb la dona d'Antonio David, i reconeix que no esperava aquesta reacció per part seva. «M'he sorprès... He de ser sincera, Olga sempre m'explica abans el que explicarà al 'Deluxe'. Antonio David m'ha mentit en diverses coses, però Olga sempre m'ho ha explicat», ha confessat sobre les mentides que ha descobert del col·laborador.

«Si em preguntes 'et creus a Rocío Carrasco?'... Jo et dic que sí», ha reconegut. És més, quan Belén Esteban va veure la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', va canviar d'opinió. La col·laboradora s'ha mostrat molt afectada amb les declaracions de Rocío, que han estat colpidores.

«Tu ets un pocavergonya, i la teva dona una provocadora, i el que volíeu era seguir vivint a costa meva, perquè això que vaig veure aquell dia, qualsevol mare hauria actuat de la mateixa manera, però van evitar-ho», assegura Rocío Carrasco en l'últim capítol del documental.

Belén Esteban ha defensat la versió de Rocío Carrasco, que assegura que va coincidir amb el seu fill als jutjats i no van deixar que s'apropés a ell. D'altra banda, en el seu moment, Olga Moreno va afirmar que va dirigir-se a Rocío per dir-li: «De veritat no saludaràs al teu fill?». 

«No puc dir una altra cosa, això és molt fort, però la veritat que no reconec a l'Olga que Rocío pinta en el capítol», afirma Belén Esteban, que se sent malament perquè sempre ha jutjat i titllat de 'mala mare' a Rocío Carrasco.


Comentaris

envia el comentari