App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

Belén Esteban, decidida a prendre la decisió que deixarà tocat Jorge Javier

La col·laboradora va assegurar que té altres ofertes de treball i podria deixar 'Sálvame'

Belén Esteban a 'Sálvame Limón'
Belén Esteban s'està plantejant deixar 'Sálvame' per dedicar-se a ser mare | Instagram

Belén Estebanestà decidida a fer un canvi de vida. Després de la topada amb Jorge Javier Vázquez a 'Sábado Deluxe', la col·laboradora segueix plantejant canviar de feina. El seu desig de ser mare podria ser la causa principal que li faci definitivament acceptar altres projectes que representin per a ella una vida allunyada de polèmiques.

«Pot ser que me'n vagi de 'Sálvame'. Ho estic pensant perquè he tingut ofertes d'altres programes. Però no ho sé... Ara he de pensar en mi... M'encantaria tenir un bebè i a Miguel, també» li confessava a Jorge Javier quan van signar la pau. La tornada a la feina no va ser com Belén Esteban esperava i va quedar molt afectada per la rebuda que va tenir, molt lluny de la catifa vermella amb la qual acostumava a fer les seves reaparicions.

Belén estaria buscant una feina més tranquil·la per dedicar-se a la família

La televisiva ha pensat molt en el rumb que vol per la seva vida i sembla que no entra en els seus plans continuar en el programa estrella de Telecinco. Belén vol ser mare costi el que costi i per això té clar que necessita estabilitat. La seva diabetis la converteixen en persona de risc i l'embaràs podria córrer perill si no procura cuidar-se.

Els enfrontaments i disgustos que es produeixen a 'Sálvame' no acaben de convèncer Belén Esteban, que ara només busca una feina que li procuri tranquil·litat i assossec per poder dur a terme el seu desig de tornar a convertir-se en mare. Ella mateixa va assegurar que té diverses ofertes sobre la taula, però no va especificar de quina es tracta.

El possible futur de Belén als mitjans de comunicació

'Viva la vida' o 'El programa de Ana Rosa' podrien ser les noves destinacions professionals de l'ex de Jesulín d'Ubrique. El programa presentat per Emma García és el que més paperetes tindria, ja que està dirigit pel seu gran amic Raúl Prieto, exdirector de 'Sálvame'. Un programa blanc, molt allunyat del món 'Sálvame' i que a més només s'emet els caps de setmana, de manera que disposaria de temps per dedicar-se a la seva família.

Però potser, Belén Esteban decideixi allunyar-se definitivament de la televisió i acceptar una feina a la ràdio. El desig de Carlos Herrera de tenir-la en el seu programa no va semblar disgustar a la de Paracuellos, que es va afanyar a confirmar que no tenia contracte d'exclusivitat amb Telecinco quan aquest ho va insinuar, deixant així una porta oberta al món radiofònic.