Belén Esteban ha d'escollir: o traeix la seva filla o es queda sense feina

La 'princesa del poble' haurà de pensar bé la seva decisió final

Aquests dies Belén Esteban ha estat notícia per les vacances que ha gaudit a Tenerife amb el seu marit, les quals li han guanyat diferents crítiques. No obstant això, ara ja està a casa i s'enfronta a un complicat moment laboral.

Pel que sembla, segons exposa el mig 'Minuto NQN', a la col·laboradora de 'Sálvame' se li ha donat un ultimàtum en el seu programa. En concret, se li ha donat a triar: o traeix un acord que va adoptar amb la seva filla Andrea Janeiro o podria quedar-se sense feina al programa de cor més famós de Telecinco.

Belén en una difícil tessitura

Si per alguna cosa vam conèixer a la 'princesa del poble' va ser per les seves crítiques feroces televisives al seu exmarit Jesulín d'Ubrique. Crítiques que va estendre a la resta de membres d'aquesta família. I les va estar realitzant de plató en plató i de revista en revista durant gairebé dues dècades. No obstant això, quan la seva filla es va fer major li va demanar que mai tornés a parlar públicament del seu entorn patern. I Belén Esteban va decidir acceptar aquest 'acord'.
 

Des de llavors, la col·laboradora televisiva s'ha mantingut callada sobre la qual fora la seva família política. Tant és així que recentment moria el que havia estat el seu sogre, Humberto Janeiro, i es va negar a fer cap declaració sobre aquest fet.

No obstant això, la seva postura no agrada a 'Sálvame'. Tant és així que, pel que sembla, se li ha posat en una complicada tessitura: o s’asseu en una entrevista, ben remunerada, per a parlar novament de Jesulín i la seva família o corre el risc de quedar-se sense feina. I és que hi ha interès per 'pujar les audiències'.

'Sálvame' podria estar pactant també amb Jesulín d'Ubrique 

És més, corre el rumor que des de ‘Sábado Deluxe' se li ha ofert al torero i a la seva esposa María José Campanario una gran quantitat econòmica per una entrevista. De moment, l'han rebutjat. No obstant això, algunes fonts afirmen que tenen problemes financers i podrien acabar acceptant-la. I això faria que tinguessin un cara a cara amb Belén Esteban.

No obstant això, la col·laboradora de Telecinco sembla que no està molt disposada a acceptar l'ultimàtum per a continuar treballant a ‘Sálvame'. En concret, es parla que està tenint contactes per a poder participar en altres espais com 'El programa de Ana Rosa', 'Viva la vida' o fins i tot 'Ya es mediodía'. Aquests formats es dediquen a comentar altres programes i no solen preguntar sobre la vida privada dels seus col·laboradors, raó per la qual la ‘princesa del poble’ estaria més que disposada a deixar l’espai dirigit per Jorge Javier Vázquez i encarar un nou camí professional. Caldrà esperar per a sortir de dubtes i veure quina decisió pren Belén Esteban.


Comentaris

envia el comentari