Belén Esteban es desmaia als passadissos de Telecinco

La col·laboradora de 'Sálvame' ha explicat els fets

Belén Esteban assenyalant
Belén Esteban explica el seu desmai de fa anys  | Cuatro

Les discussions que estan mantenint últimament Belén EstebanAlicia Senovilla han provocat la revelació d'un episodi que va viure la mediàtica col·laboradora de 'Sálvame' fa bastants anys. Alicia Senovilla va concedir una entrevista on va parlar de la tertuliana una cosa que va molestar força a l'entorn de Belén.

En plena guerra entre elles, Senovilla ha explicat un succés molt delicat sobre Belén. «Es va desmaiar per una pujada de sucre. Vaig témer per ella i per la seva salut. Va ser un episodi complicat i aquí em vaig haver d'enfrontar a gent que va començar a comentar coses que no devia, que si havia menjat això, que si havia pres coses... No, senyors, és diabètica i ha tingut una pujada de sucre», va relatar Alicia Senovilla.

Declaracions que no han agradat a la protagonista del succés

Aquestes declaracions no van tardar a arribar a Belén Esteban, i li van molestar moltíssim. La col·laboradora va respondre des del seu programa a la presentadora i li va retreure que parlés d'ella. «Parla de la teva vida i deixa de parlar de la mi», va exigir Belén.

A partir d'aquí, l'exdona de Jesulín de Ubrique va explicar el que li va passar de debò i va aprofitar per a comentar una anècdota que va sorprendre a tots els seus companys que estaven presents en el plató. El desmai va passar quan Belén Esteban treballava en Antena 3, concretament en el programa 'Como la vida'. 

«Em vaig desmaiar i Jesús Hermida em va ajudar», va començar dient la col·laboradora, sota la incredulitat dels seus companys que no entenien que pintava el mític presentador amb ella en aquell moment. «Just passava pel passadís i em va ajudar», va afegir Belén Esteban.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari