Imatge de Belén Esteban

Nova amenaça a Belén Esteban d'un antic enemic: «Tot arriba al seu temps»

Toño Sanchís utilitza les seves xarxes socials per llençar-li indirectes a la col·laboradora de 'Sálvame'

Toño Sanchís, el que va ser representant de Belén Esteban, ha aprofitat les seves vacances al nord d'Espanya per enviar-li un missatge a la col·laboradora de televisió. 

A través d'una publicació a les seves xarxes socials, ha compartit una imatge dedicada a la mare d'Andrea Janeiro. «La vida m'ha ensenyat a esperar assegut», ha escrit per acompanyar la instantània a la qual se'l pot veure assentat a les roques d'una platja. I ha volgut escriure alguns hashtags com «tot arriba al seu temps» o «resistència».

També ha utilitzat el terme que va utilitzar per a nomenar als seus seguidors que va fer popular quan va iniciar la seva batalla contra Belén Esteban: «espartoños».

«Comencem la setmana asseient-la a la banqueta dels acusats, que passi el següent», va compartir amb una publicació fa ja més d'un any a les seves xarxes socials. 

I és que sembla que ara el que està buscant fer justícia és Toño Sanchís, i està disposat a portar als tribunals a tot aquell que hagi atacat contra ell o contra els seus afins. 

Batalla rere batalla

Així va quedar demostrat fa uns mesos, quan Mediaset va ser condemnada a pagar una indemnització de 162.000 euros a la dona i fills del representant per vulnerar el seu dret a la intimitat, a la mateixa imatge i a l'honor, després que alguns programes emetessin imatges seves entrant i sortint de la seva residència. 

Una cosa que va ser considerada pel jutge que va dirigir el judici com «un greu mal moral en la seva persona i en la seva família» pels comentaris que acompanyaven el muntatge. 

Després de perdre la batalla judicial contra Belén Esteban, Toño Sanchís va haver d'abandonar el seu habitatge de Villanueva del Pardillo, a Madrid, després que el jutge sentenciés que la residència havia de ser utilitzada per saldar el deute que tenia amb la col·laboradora de 'Sálvame'.

I sembla que el representant encara no ha aconseguit que tots els col·laboradors que l'han atacat paguin pel mal que li han fet en els últims anys. I segueix lluitant perquè tots aquells que s'han aprofitat de la batalla contra la mare d'Andrea Janeiro siguin castigats.