Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban esclata en directe contra la família de Jesulín

La col·laboradora ha tornat de les seves vacances

Desperés d'haver passat uns dies de vacances a Benidorm i a les Canàries, Belén Esteban ha tornat a Madrid i s'ha incorporat a 'Sálvame'. Les vacances de l'estrella de Telecinco han estat una mica complicades, ja que el passat 9 d'agost va morir el seu exsogre, Humberto Janeiro, i ni ella ni la seva filla Andreita van assistir al funeral.

Tot i el gran rebombori que es va generar la 'princesa del poble' va decidir que el millor era el silenci i és una postura que ha volgut mantenir ara que ha tornat al plató: «No parlaré sobre aquest tema». Fa 20 anys que va sortir d'aquella família però Belén encara els hi guarda molt de rancor perquè creu que la van tractar molt malament.

El dard de Belén a Jesulín

La mort d'Humberto tampoc ha servit perquè hi hagi una aproximació entre Belén i la seva filla als Janeiro. De fet, la col·laboradora va llençar un dard enverinat en directe a Jesulín: «La meva família és el meu marit i la meva filla. I la meva mare i els meus germans».  

Belén no vol saber res dels Janeiro i la seva filla comparteix la mateixa opinió, ja que sembla que Andreita ha desistit davant la possibilitat de tenir qualsevol mena de relació amb el seu pare. No obstant això, les paraules de Víctor Janeiro, el seu excunyat, han fet saltar a la 'princesa del poble' i és que aquest hauria manifestat que se sent molest per no haver rebut cap trucada ni missatge per part d'Andrea.

La col·laboradora no ho va poder evitar i va esclatar: «I ell? Felicita pels aniversaris o per Nadal? Ai, millor callo...». Andrea Janeiro fa molts anys que no manté cap mena de contacte amb el seu pare i sembla que no és possible una reconciliació entre ells. Per la seva part, Jesulín de Ubrique es manté al marge i no s'ha pronunciat tot i que fa molt de temps que es manté fora del focus mediàtic. A més, el torero s'ha mostrat molt afectat per la recent pèrdua del seu pare.