Belén Esteban n'està farta: esclata a 'Sálvame' i té un nou enemic

Es tracta d'un col·laborador molt popular

Belén Esteban al plató de 'Sálvame'
Belén Esteban té un nou 'enemic' a 'Sálvame' | Telecinco

Des del passat estiu, en què va tenir un fort enfrontament amb Jorge Javier Vázquez, Belén Esteban no està tan còmoda a 'Sálvame'. La política va ser el tema que els va portar a discutir acaloradament davant la mirada atònita de la resta de companys. És cert que van fer les paus, però, com ella ha arribat a reconèixer en plató, la relació ja no és igual entre els dos.

Podríem dir que el presentador, en certa manera, és el seu 'enemic' i ara ha sumat un altre més, concretament, es tracta del col·laborador Rafa Mora, amb qui no deixa de tenir enfrontaments per diferents qüestions.

L'últim enfrontament entre els col·laboradors

El distanciament entre Vázquez i María Teresa Campos, després del pas d'aquesta per 'Sábado Deluxe', és el tema que ha provocat l'última topada. Tot va començar quan Belén Esteban va retreure al presentador que hagués culpat a Carmen Borrego de ser la responsable del que li passa a la seva mare.

En aquest moment, Kiko Matamoros, que contínuament està enfrontant-se a 'la princesa del poble', va rebutjar el seu plantejament i es va mostrar en desacord amb la seva opinió, defensant a Jorge Javier i això va fer que ella li digués: «Ets un 'palmero'».

No obstant això, la tensió es va incrementar quan Rafa Mora també va decidir intervenir, recolzant al presentador i a Kiko. En concret, va defensar les seves postures i els hi va donar la raó, fet que no va agradar-li gens a Belén Esteban. Tan molesta es va mostrar amb les paraules d'aquest, que no va dubtar a carregar contra els dos col·laboradors dient: «Vés, ara parla 'l'escolà'. Tenim al 'palmero' i a 'l'escolà'».

Primer pla de Rafa Mora al plató de Sálvame
Rafa Mora i Belén Esteban no es porten gens bé | GTRES

D'aquesta manera, va quedar palès que no hi ha bon 'feeling' entre la de Sant Blas i aquests dos companys de 'Sálvame'. I és que aquest és un dels múltiples enfrontaments que han tingut en els últims mesos, com també els ha viscut amb Alonso Caparrós. No obstant això, sembla que ara la 'guerra' més oberta és entre ella i Rafa. Caldrà veure com resolen la mateixa o si aquesta va a més.


Comentaris

envia el comentari