Belén Esteban explica els motius pels quals no va visitar Jorge Javier a l’hospital

Tot i assegurar que han estat en contacte en tot moment, la col·laboradora ha preferit visitar al seu gran amic quan rebi l’alta hospitalària i estigui a casa seva

Belén Esteban explica a 'Sálvame' els motius pels quals no va visitar Jorge Javier a l'hospital
Belén Esteban explica a 'Sálvame' els motius pels quals no va visitar Jorge Javier a l'hospital | TELECINCO

Després de  l'operació d’urgència a la qual es va haver de sotmetre el presentador Jorge Javier Vázquez, han estat molts els que l’han visitat a l’hospital. Familiars, amics, la seva exparella Paco i companys de Telecinco, han passat per l’habitació per veure les evolucions de Jorge Javier després de patir un ictus, però el que ha sorprès la gent ha estat el fet de no veure a l’hospital la seva gran amiga Belén Esteban. Ella mateixa però, ha estat l’encarregada d’explicar els seus motius al programa ‘Sálvame’.

Belén Esteban no visita a Jorge Javier a l’hospital

La col·laboradora de ‘Sálvame’ ha confessat durant el programa que no ha anat a l’hospital a veure el seu amic perquè ha preferit deixar-lo tranquil aquests primers dies després de l’operació amb el seu entorn més proper, i esperar a visitar-lo a casa seva quan li donin l’alta. Esteban, però, assegura que ha mantingut un contacte permanent amb ell, ja que els missatges de whatsapp i les trucades han estat una constant entre ells

Segons el comunicat de l’hospital, el presentador va rebre l’alta el passat divendres. Jorge Javier va abandonar l’hospital cap a les 12 del migdia i, per tant, ara ja està a casa seva, on haurà de passar com a mínim unes tres setmanes de repòs absolut. Així doncs, durant aquest temps el presentador rebrà moltes visites, i una d’elles serà la de la seva gran amiga. 

Jorge Javier després de sortir de l'hospital, a 'El Programa de Ana Rosa'
Jorge Javier després de sortir de l'hospital, a 'El Programa de Ana Rosa' | TELECINCO

 

Belén Esteban es va mantenir callada mentre alguns col·laboradors de ‘Sálvame’ explicaven com van veure al presentador quan el van visitar a l’hospital. I, quan li va tocar el torn de paraula, va voler aclarir: «Jo diré una cosa, que potser l’hauria d’haver dit ahir. No vull entrar en explicacions. Fa molts anys que conec a Jorge, gairebé 20 anys, i aquests dies he pensat molt en la relació de Jorge i meva». 

La col·laboradora va justificar la seva absència a l’hospital, conscient de tot el que suposa tenir tanta gent entrant i sortint de l’habitació: «Aniré a visitar-lo, però no a l’hospital, sinó a casa seva ja tranquil·lament, perquè ara amb tantes visites prefereixo anar a casa seva».

 

Visitarà a Jorge amb més tranquil·litat, a casa seva

Tot i que no va visitar al seu amic a l’hospital, Belén Esteban va assegurar que havien estat en contacte constantment a través del telèfon: «Ens hem escrit per Whatsapp i em quedo amb dos missatges que em va posar, que em va dir coses que mai m’havia dit».

Belén Esteban molt emcionada amb les paraules de Jorge Javier
Belén Esteban molt emcionada amb les paraules de Jorge Javier | TELECINCO

 

Malgrat tot, durant el programa li van preguntar a Belén si ja tenia data per visitar-lo a casa seva, i la col·laboradora ha confessat que vol aprofitar una tarda que no treballi i així poder fer una visita amb calma i sense presses. «Tindré una conversa, i tinc dues coses preparades per portar-li. Però no explicaré res més».

A més, Belén es va mostrar emocionada recordant la intervenció de Jorge Javier al programa: «Quan ahir va entrar al programa i es va dirigir a mi, em va impressionar perquè mai havia vist a Jorge plorar». La col·laboradora admetia així la relació tan especial que té amb el presentador, i és que encara que Belén no hagi anat a l’hospital, Jorge Javier tenia l’estampa de San Judas Tadeo, que li va donar Belén, a l’habitació de l’hospital com a senyal de protecció.


Comentaris

envia el comentari