Jorge Javier Vázquez y Belén Esteban hablando en 'La última cena'

Belen Esteban, farta de tot, es planta contra Jorge Javier: «No em sembla just»

La col·laboradora va estar en directe des de casa seva, i es va queixar de la mala organització del programa

El passat divendres es presentava un programa protagonitzat pels col·laboradors del programa estrella de Telecinco, 'Sálvame'. A 'La Última Cena', aquests havien de tastar els plats elaborats per Lydia Lozano i Kiko Matamoros. Tot i això, faltaven alguns companys presents, com era el cas de Belén Esteban

Malgrat tot, la col·laboradora va voler ser present a l'estrena del programa i valorar també els plats  confeccionats pels seus companys de plató. Tot i això, el que en un principi semblava ser divertit per a Esteban, va acabar amb una discussió entre ella i el presentador, Jorge Javier Vázquez.

Esperava l'arribada dels plats per missatgeria

«Dames i cavallers, és una gran satisfacció i un immens plaer  rebre'ls aquí aquesta nit. Els convidem que prenguin seient i es posin ben còmodes perquè Telecinco té l'orgull de presentar 'La Última Cena'», començava dient el de Badalona després de donar inici al programa.

Mentrestant, l'exparella de Jesulín de Ubrique es preparava a la seva casa de Paracuellos des de primera hora de la nit per rebre mitjançant missatgeria els plats dels seus companys. No obstant això, Esteban no rebria els 'tuppers' fins ben passada la matinada, cosa que ha provocat la indignació de la col·laboradora.

«Estic enfadada, Jorge, perquè estic preparada des de primera hora de la nit. No em sembla just. Jo pensava que m'anaven a enviar el menjar abans, ningú em va dir que me l'anaven a enviar a l'una de la matinada», assegurava Belén després de rebre els 'tuppers' embassats en salsa. «Què faig jo amb això, m'ho podeu explicar?», afegia.

Tot i la mala pinta que tenien els 'tuppers', la col·laboradora s'animava a provar per no «tenir una descortesiaamb els seus companys». Després de destacar l'art culinària de Kiko i Lydia, la col·laboradora es mostrava d'allò més enfadada després que el presentador amenacés d'enviar-li les postres. «Que vagi a casa teva en comptes de la meva», sentenciava.