Belén Esteban trenca la promesa amb una foto mai vista d'Andrea

Podria ser una resposta a l'últim missatge de María José Campanario

Belén Esteban
Podria ser una resposta a l'últim missatge de María José Campanario  | Telecinco

Belén Esteban s'ha convertit en una de les protagonistes dels embolics per la mort d'Humberto Janeiro. Per molt que la col·laboradora de 'Sálvame' intenti mantenir-se al marge, és inevitable que els mitjans de comunicació vulguin aconseguir les seves primeres declaracions sobre la defunció del pare de Jesulín d'Ubrique.Davant l'allau de trucades, Belén va optar per apagar el mòbil i continuar gaudint de les seves vacances, evitant així entrar en polèmiques amb la que un dia va ser la seva família. Però la televisiva, que és molt activa a les xarxes socials, no ha pogut contenir-se i ha publicat una foto que podria ser una resposta al missatge de María José Campanario el dia de l'enterrament.Després de la defunció d'Humberto Janeiro, la dona de Jesulín d'Ubrique va emetre un comunicat on feia referència als nets del patriarca, com «un regal del cel». Pel que sembla, aquestes paraules no haurien agradat a Andrea Janeiro ni a la seva mare, Belén Esteban, que hores després publicava una foto mai vista fins ara.

Belén torna a trencar la promesa

Amb aquesta publicació, la de Paracuellos torna, una vegada més, a trencar la promesa que un dia li va fer a la seva filla de no parlar d'ella. La col·laboradora compartia al seu compte d'Instagram, amb els seus més de 900.000 seguidors, una foto d'Andrea Janeiro quan era un bebè. Tota una declaració d'intencions, mostrant total suport cap a la seva filla, que es troba ara a l'ull de l'huracà després de no assistir a l'enterrament del seu avi.

Captura de la storie publicada por Belén Esteban donde aparece Andrea Janeiro de bebé.
Foto de la infància d'Andrea Janeiro | Instagram«El millor de la meva vida ets TU», escrivia Belén Esteban al costat de la instantània, la qual acompanya amb la cançó preferida d'Andrea Janeiro: 'Baby', de Justin Bieber.

Fa temps que Belén Esteban reivindica que no es parli de la seva filla perquè aquesta vol mantenir-se en l'anonimat, però la veritat és que no és la primera vegada que la col·laboradora publica fotos inèdites de la infància de la seva filla per proclamar l'amor que sent cap a ella.


Comentaris

envia el comentari