Belén Esteban ha guanyat més de 700.000 euros durant el 2017

La col·laboradora més mediàtica de Telecinco ha tingut uns ingressos força notoris durant aquest 2017
Belén Esteban ha visitado el plató de 'GH Revolution'
Belén Esteban, al plató de 'GH Revolution' | Lecturas

 

Els brutals ingressos dels col·laboradors de 'Sálvame' van sortint, amb comptagotes, a la llum. I si primer es van fer públics els guanys de Kiko Hernández, ara ha estat el torn de Belén Esteban, segons informa ‘cotilleo.es’. Els diners que guanya 'la princesa del poble' —així és com es denomina ella mateixa— creixen sense aturador, gràcies a les diverses fonts d'ingressos que conserva. 

 

Tres vegades per setmana a 'Sálvame'

Esteban és un dels eixos centrals del programa de Telecinco i, com a tal, sembla impossible que la cadena prescindeixi d'ella per dur a terme el programa. Justament per això, la col·laboradora apareix tres vegades a la setmana a la pantalla de Telecinco. Per cadascuna d'aquestes aparicions, Belén Esteban s'emporta uns 1.500 euros, que al final de mes es tradueixen en 15.600.

 

Belén Esteban en 'Sálvame'
Belén Esteban a 'Sálvame' | Telecinco

 

El seu tracte «especial» amb la productora

A diferència de la resta dels seus companys, Belén Esteban compta amb un tracte especial amb la productora de 'Sálvame'. D'aquesta manera, Esteban participa en altres programes, com per exemple ‘GH VIP’, i per cadascuna de les seves col·laboracions guanyaria uns 2.000 euros —que comporten una xifra rodona i total de 8.000 euros—. 

  

 

 

 

70.000 euros per dues entrevistes a ‘Sálvame Deluxe’

Una altra de les abundants quantitats, segons el citat mitjà, són les que li reporta 'Sálvame Deluxe'. I és que la col·laboradora de ‘Sálvame’ ha donat, al llarg d'aquest 2017, un total de tres entrevistes als dissabtes a 'Deluxe'. Per cadascuna d'elles s'embutxaca entre 20.000 i 30.000 euros, en total uns 70.000 euros.

 

Altres col·laboracions que també li reporten ingressos  

Més enllà de les seves col·laboracions a Telecinco, Esteban també ha participat en altres projectes d'altres canals. ‘Chester in Love’ (la primera temporada del programa de Risto Mejide) i ‘Viva la Vida’, conduït per Toñi Moreno, en són alguns dels exemples. 

El judici que va guanyar

A part de les seves aparicions televisives, Esteban conserva un altre tipus d'ingressos. Així mateix, la 'princesa del poble' va guanyar un total de 600.000 euros, a causa d'un judici amb la productora Fuencarral, i 372.000 euros que prèviament li havia ingressat Toño Moreno al seu compte com a greuge.

 

'Triplet' de portades 

Les revistes també són protagonistes dels ingressos d'Esteban. Al febrer ja va ser portada de ‘Lecturas’, al juliol, va ser-ho de ‘Semana’ i finalment, altra vegada a 'Lecturas' després de derrotar a Sanchís als tribunals. Pel 'triplet' de portades, doncs, Belén Esteban hauria guanyat uns 100.000 euros


Per tant, fent comptes generals, Esteban s'hauria embutxacat més de 700.000 euros aquest 2017.Comentaris

envia el comentari