Possible nou fitxatge a 'Sálvame' que pot substituïr fins i tot Belén Esteban

Una cara molt coneguda podria seure molt aviat al programa

Mar Torres a la inauguració del casino Odisseu a Múrcia. 27 febrer 2020
Mar Torres afirma que li agradaria anar a 'Sálvame' | CatalunyaDiari

L'estiu és el moment ideal perquè nous rostres s'incorporin als diferents programes de televisió. Pel plató de 'Sálvame' han passat tota mena de personatges alguns dels quals aprofiten que són notícia per començar la seva carrera televisiva. Això és precisament el que li ha passat a Mar Torres, l'exnòvia de Froilà, que ha entrat en directe per a pronunciar-se sobre un rumor que l'afecta directament.

Va ser la informació donada per Rafa Mora el que va provocar la primera intervenció televisiva de Mar Torres. Tal com sostenia el col·laborador, l'ex de Froilà havia tingut un enfrontament amb Miriam Saavedra en una coneguda discoteca de Madrid. Va ser Antonio David el que va posar a la peruana en el punt de mira després de preguntar sobre els seus «entrades i sortides» amb el fill de la infanta Helena.

Mar Torres ha volgut aclarir el tema

Mar Torres, que fins ara s'havia mantingut allunyada dels programes de televisió, decidia entrar en directe al programa estrella de Telecinco per desmentir que hagués tingut una baralla amb Miriam. «M'han comentat que Rafa Mora havia dit que jo havia tingut una discussió amb aquesta noia i demano que no es diguin aquestes coses de mi perquè jo a aquesta noia no l'he vist en la meva vida» deia de forma contundent l'ex de Froilà.

La informació donada per Rafa Mora no ha agradat gens a Mar Torres i ha mostrat el seu enuig per titllar-la de persona violenta. «M'ha sentat malament que se'm posi com una persona agressiva perquè no és així. No em sembla normal i ho he posat en mans dels meus advocats» advertia molt enfadada.

Per tractar de calmar l'exnora de la infanta Helena, el col·laborador valencià es va afanyar a afirmar que mai havia dit que fos una «noia violenta» però va continuar assegurant que li havia arribat informació sobre que ella i Miriam Saavedra havien tingut «unes paraules». A més va reiterar que la peruana i el net del rei emèrit han tingut «una relació a nivell d'amistat».

Mar Torres desmenteix la relació entre Miriam Saavedra i Froilà

Mar Torres ha continuat desmentint la informació donada per Rafa Mora i assegurava no conèixer a Miriam. «No la conec i no l'he vist en la meva vida» i afegia de forma contundent: «Tant jo com el meu ex». D'aquesta manera Mar Torres desmentia els rumors que relacionaven el net de Joan Carles I amb Miriam Saavedra.

«T'agraeixo de cor aclarir-ho» li agraïa Miriam a Mar Torres. Un cop aclarit el tema, la jove va decidir posar punt final a la seva intervenció donant les gràcies al programa per haver-li deixat explicar la veritat i s'acomiadava deixant oberta la possibilitat de trepitjar el plató de 'Sálvame'. «Seria molt divertit» va dir mentre s'acomiadava.


Comentaris

envia el comentari