Atac de gelosia a 'Sálvame': Belén Esteban se'n va a un altre programa

La col·laboradora més veterana s'obre pas en una nova faceta professional

Belén Esteban té clar que no pensa tancar-se a cap oportunitat laboral que se li presenti i així, a poc a poc, l'ex de Jesulín de Ubrique ha començat a veure món més enllà de la televisió i sembla que li està agafant el gust a provar coses diferents. Semblava que la seva especialitat eren els platós de televisió, però la 'princesa del poble' s'està modernitzant i traient el seu costat més gamberro i festiu.

La seva última publicació en el seu compte d'Instagram ha sorprès a tots els seus seguidors en conèixer la nova faceta professional de la col·laboradora de 'Sálvame'. I és que a part de la seva marca de gaspatxo i 'salmorejo' i de ser imatge d'algunes marques comercials, Belén entra trepitjant fort en un nou àmbit dels mitjans de comunicació deixant enrere les càmeres i posant-se al capdavant del micròfon.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Belén a 'Los 40 principales'

«Ha estat un plaer estar al programa 'Anda Ya' amb Cristina, Dani, Mario i tot l'equip, gràcies de cor», escrivia la col·laboradora de 'Sálvame' al costat d'una sèrie de fotografies on comparteix pla amb el presentador del programa radiofònic, el seu amic Mario Vaquerizo i el logo de la cadena. D'aquesta manera, sembla que Belén ha decidit deixar per un moment la seva cadira al programa presentat per Jorge Javier Vázquez per passar un dia distret a la ràdio, concretament a una cadena de la qual ella s'ha proclamat molt fan i a la qual no va dubtar a trucar per felicitar en persona a Dani Romero, presentador d''Anda Ya' fa unes setmanes.

«Tinc un regal per a tu. I vull que em sentis bé, d'acord? Segons l'últim EGM '¡Anda ya!' té 1.601.000 oients. Enhorabona!», deia Belén Esteban davant l'alegria i la sorpresa del presentador que es proclamava seguidor de 'Sálvame' i de Belén: «Bereno al mateix temps que tu. Et seguim cada dia a tu i a tot l'equip, així que ens feu una tarda una mica més alegres. L'entreteniment en temps de pandèmia està sempre aquí».

Ara per fi s'ha pogut produir la trobada que tant desitjava la col·laboradora en acudir a les instal·lacions d''Anda ya', i comprovar en directe com es fa un programa radiofònic. Una experiència que, a jutjar per les seves paraules, ha estat del seu grat i que ha gaudit com si es tractés d'una nena.

Obrint horitzons

No és la primera vegada que a Belén se li proposa participar a la ràdio, ja que quan va estar a punt d'abandonar 'Sálvame' després de la monumental baralla amb Jorge Javier el passat mes de setembre, va ser Carlos Herrera qui li va oferir feina a la 'COPE': «Belén, aquesta és casa teva. Vine aquí quan vulguis». Una oferta que no li va desagradar i que va estar temptada a acceptar. «Potser algun dia puc anar-hi», contestava sense tancar portes. De moment, l'ex de Jesulín ja sap com és un dia a la ràdio i qui sap si li acabarà agafant el gust per estar a l'altre costat de les ones radiofòniques.

A poc a poc noves cares i trames van obrint-se pas en el món de la televisió, i la col·laboradora té clar que algun dia haurà de deixar pas a les noves generacions. Per aquest motiu, potser comença a emprendre altres camins professionals, llançant-se al món empresarial amb la seva mateixa marca de gaspatxos i 'salmorejos'. A més, ha actualitzat la seva activitat en les xarxes socials on va guanyant seguidors. I encara que està molt lluny de convertir-se en una autèntica 'influencer', els seus fans són fidels i duradors, el que li dona una estabilitat a l'hora de promocionar-se i que les marques puguin comptar amb ella.


Comentaris

envia el comentari