Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Dimecres amb sol radiant, temperatures a ratlla i menys vent

Belén Esteban reconeix que està «molt afectada» per la recaiguda de Terelu

La col•laboradora ha confessat que, fins i tot, «vaig anar a posar una vela per ajudar-la, ja que crec molt en San Judes Tadeu»
Belén Esteban es trenca a 'Sálvame' | Telecinco
 

 

Terelu Campos ha superat amb èxit la seva operació de càncer de pit. Així ho explicava ella mateixa a la seva sortida de l’hospital el passat dimecres, acompanyada pels seus familiars més estimats. La notícia ha causat gran alegria entre tots els coneguts de la Campos, entre ells els seus companys de professió, que el passat dia 6 es mostraven veritablement enfonsats a causa del tràngol que estava travessant la filla gran de María Teresa Campos.

 

Terelu, que el passat dissabte va concedir una entrevista exclusiva al programa ‘Sábado Deluxe’, va confessar que aquest segon cop, la notícia l’havia afectat molt més. Així doncs, va declarar que es sentia «esperançada i espantada», i que «per primer cop em vaig enfonsar». Afortunadament, les persones del seu entorn més proper han fet tot el possible perquè la col·laboradora se senti acompanyada i amb forces suficients.

 

Belén Esteban ho ha passat molt malament amb la recaiguda de Terelu

Una de les companyes de Terelu que pitjor ho ha passat ha estat Belén Esteban. La ‘princesa del poble’ s’ha mostrat visiblement emocionada amb la història de la seva amiga, i no ha pogut evitar que en algun moment se li escapessin les llàgrimes. La de San Blas ha arribat  a confessar que «vaig anar a posar una vela per tal d’ajudar Terelu, ja que jo crec molt amb Sant Judes Tadeu».

 

A més, Belén ha explicat que, mentre estava esperant a l’hospital on la Campos es va sotmetre a l’operació, va veure que «moltes dones anaven a demanar per ella», fet que la va sorprendre perquè «ara me n’he adonat del molt que la gent del carrer l’arriba a estimar». En referència a la situació que està travessant Terelu, la ‘princesa del poble’ ha fet públic el següent: «La veig i m’emociono, la seva malaltia em va afectar un munt». 

Terelu canvia Telecinco per Telemadrid

Afortunadament, sembla que les aigües tornaran a la tranquil·litat en el sí de la família Campos. I, un cop Terelu torni a estar totalment recuperada, podrà seguir amb aquells projectes que s’havien interromput momentàniament el dia que va saltar la notícia sobre la recaiguda de la col·laboradora.

 

Així doncs, tot apunta que ben aviat la Campos tornarà a encarnar el seu paper de presentadora, encara que això suposi canviar el plató de Telecinco per un de nou a la cadena Telemadrid. En principi, ho farà amb el programa ‘La Báscula’, un nou espai de telerealitat que porta un total de sis temporades a la graella televisiva de Canal Sur.