ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

La notícia que podria canviar la vida de Belén Esteban per complet als seus 47 anys

No sembla que finalment ho pugui complir

Belén Esteban al plató de 'Sálvame'
Cada vegada sembla que és més difícil que li pugui donar un germà o germana a Andrea | Telecinco

L'últim any es pot destacar per haver sigut un dels més intensos, més estranys i que sens dubte més han marcat la vida de Belén Esteban. La col·laboradora de 'Sálvame' va viure possiblement un dels episodis més importants dels seus últims anys, ja que després d'anys de relació va poder donar el 'sí vull' al seu estimat Miguel. 'La princesa del poble' i el conductor d'ambulància es casaven el 22 de juny de l'any 2019 i feien realitat el somni de molts anys, passar per l'altar reafirmant encara més el seu amor.

Aquell dia, la parella va estar acompanyada per tots els seus éssers estimats, i després de l'enllaç van gaudir d'un merescut viatge amb diverses parades, incloent-hi Itàlia, Galícia o Tenerife, on van passar moments inoblidables com van mostrar en les seves xarxes socials.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El meu amor

A post shared by Belén Esteban (@belenestebanmenendez) on

Però Belén ha deixat clar que encara té un somni per complir al costat de Miguel. En més d'una ocasió ha manifestat que la seva voluntat és tornar a ser mare i, per tant, donar-li un fill al seu actual marit. A més, sap que sense cap dubte la seva filla Andrea estarà encantada de veure com s'amplia la família i de poder tenir un germanet i germaneta al qual cuidar.

Pocs dies després del seu enllaç ho comentava clarament a 'Sábado Deluxe': «Vaig anar a buscar el nen, ja que no m'ho heu preguntat. Si va bé, si no, no passa res». Es mostrava amb ganes, tot i que en realitat sap que hi ha diversos factors que fan complicat aconseguir aquesta voluntat, un d'ells clarament la seva edat.

Les dificultats que pot tenir per quedar-se embarassada

Malgrat que el seu gran desig és tornar a ser mare, la veritat és que sembla difícil que pugui veure complert el seu gran somni d'ampliar la família amb Miguel perquè la col·laboradora va complir anys aquest 9 de novembre. Així doncs, concretament són 47 les espelmes que va bufar aquest dilluns Belén Esteban.

Ella mateixa ha defensat que diversos doctors li han dit que és possible «mentre tingui la menstruació». Encara que és sabut que un embaràs amb l'edat de Belén sempre comporta un risc, sobretot si a més se li suma que és una persona amb un problema de salut crònic. Així tot, ella fa mesos que li treu risc a aquest assumpte: «Sóc diabètica, però tot està perfecte».

Al llarg dels últims mesos, sembla clar que la parella ha intentat buscar el seu primer fill tot i que de moment sense èxit. Perquè el que també ha assegurat, en alguna ocasió, la col·laboradora de 'Sálvame' és que no pensa sotmetre's a cap mena de tractament de fertilitat i que si el nen arriba, serà perquè la naturalesa així ho ha volgut. «Si em ve natural el tindré. No em posaré en cap tractament», afirmava fa uns mesos.

No hi ha dubte que els primers intents per intentar concebre un nen o una nena van ser en els primers mesos després de les noces. Els dos van haver d'aprofitar el seu romàntic viatge per diversos punts d'Itàlia o la seva estada paradisíaca en un hotel de Tenerife per a provar-ho, encara que sense èxit.

La parella fa temps que no parla sobre com van els seus intents per aconseguir quedar-se embarassats, però, l'única cosa que sabem és que van tenir un fort contratemps la passada primavera a causa del coronavirus. I és que per seguretat, a causa de la feina de Miguel, la parella va decidir passar separada el confinament per no posar en risc a Belén. Així que les seves possibilitats de tenir un fill van quedar aturades durant alguns mesos.


Comentaris

envia el comentari