Belén Esteban, després de veure ahir a Rocío Carrasco: «Estic fotuda»

La col·laboradora s'ha mostrat completament penedida per haver carregat contra Rociíto

Rocío Carrasco ha aconseguit desmuntar les mentides que han anat explicant Antonio David Flores i la seva actual parella, Olga Moreno.

La filla de Rocío Jurado ha demostrat, gràcies a una factura d'hotel, que el que han explicat l'exguàrdia civil i la seva dona sobre l'ingrés de David Flores a l'hospital no és cert. Ella i el seu marit van arribar allí molt abans del que van comptar.

Han estat molts els que en el seu moment van creure en les paraules d'Antonio David i d'Olga Moreno, i que ara han hagut de recular i han compartit el seu penediment per haver-los defensat. I una d'aquestes persones ha estat Belén Esteban.

Les dures paraules de Belén Esteban contra Rocío Carrasco: «Mare no és la que pareix»

La col·laboradora de 'Sálvame' va sortir en defensa de la filla de Rocío Jurado quan es van estrenar els primers capítols del documental, però també la va atacar.

«Jo no sé els problemes que hagi pogut tenir Antonio David, els que ha tingut Rocío, perquè jo crec que Rocío Carrasco, i perdona'm si ho estàs veient, per a mi és una desgraciada», va dir llavors.

«Us dic per què? Per la vida que ha tingut, però com es diu de tota la vida (i amb això no vull que s'ofengui Rocío Carrasco, perquè sé que ens està veient i sé també el patiment que tindrà), però mare no és la que pareix, mare és la que cria i on hi ha un afecte, per a mi».

Així, Belén Esteban va atacar a la primogènita de Rocío Jurado per la nul·la relació que té amb els seus fills des de fa anys i va sortir en defensa del paper important que ha jugat Olga Moreno, qui ha exercit com a figura maternal per a Rocío i David Flores, en tot aquest assumpte.

Però ara, després de les últimes declaracions de Rocío Carrasco, la col·laboradora de 'Sálvame' s'ha mostrat completament penedida pel que va dir i per la forma en la qual es va dirigir a ella.

Belén Esteban està completament penedida

«T'has sentit manipulada per Olga Moreno i Rocío Flores?», li ha preguntat la presentadora a Belén Esteban una vegada finalitzada l'emissió de l'últim episodi del documental.

Un capítol amb el qual Rocío Carrasco ha desmentit la declaració que va fer l'actual parella d'Antonio David Flores a 'Sábado Deluxe' fa un temps. Olga Moreno va acusar la primogènita de Rocío Jurado de no haver atès el seu fill quan aquest va estar ingressat en un hospital.

Belén Esteban aquell dia era present en el plató de Telecinco i va creure en les paraules de l'actual parella d'Antonio David. No obstant això, ara, amb les proves que ha mostrat Rociíto en el documental, ha canviat d'opinió i ha compartit el seu penediment per no haver-la cregut abans i per haver-la atacat.

La col·laboradora de 'Sálvame' ha assegurat que no s'ha sentit «manipulada» ni per Olga Moreno ni per Rocío Flores, però ha lamentat el comportament que ha tingut amb Rocío Carrasco. «Estic fotuda perquè jo crec el que diu Rocío», ha destacat.

Belén Esteban ha explicat que en el seu moment va defensar a Antonio David Flores i a la seva dona perquè li van comptar una versió totalment contrària a la que ara ha narrat la filla de Rocío Jurado.

Ara, no obstant això, en descobrir el que realment va succeir aquell dia ha quedat totalment compungida pel comportament que va tenir amb ella. «Jo la vaig posar a parir», ha recordat amb gran pesar.

Encara que ella en el seu moment va defensar a l'exguàrdia civil i a la seva dona, Belén Esteban ha destacat que hi ha hagut col·laboradors que no ho ha fet. «És veritat que he donat la cara per Antonio David, per Olga i per la seva filla, però jo he vist a companys meus qüestionant-los».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari