Belén Esteban s'enfronta als seus caps: podria perdre la feina

La 'princesa de poble' ha criticat la direcció per crear una competició entre Rafa Mora i Kiko Jiménez

Belén Esteban en un debat de GH VIP, el 27 d'octubre de 2019
La 'princesa de poble' ha criticat la direcció per crear una competició entre Rafa Mora i Kiko Jiménez| GTRES

Belén Esteban l'ha tornat a embolicar a 'Sálvame' i aquesta vegada ha pogut passar-se de frenada. Quan la 'princesa de poble' es posa seriosa, ni als caps respecta, i això podria tenir conseqüències molt greus per a la col·laboradora.

Com ens té acostumats des que treballa a la televisió, la de Paracuellos no calla quan veu alguna cosa que no li agrada i no hi ha manera d'aturar-la, encara que la crítica vagi dirigida als 'caps grossos' de 'Telecinco'.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

«Em sembla molt malament el que ha fet direcció»

Posant-nos en situació, aquest dimarts 'Sálvame' va decidir jugar amb el lloc de treball d'un col·laborador i el va posar en mans de l'audiència i de la resta dels seus companys. En aquest cas, va ser el torn de Rafa Mora, directe a la ruleta russa.

Els espectadors del programa de 'Telecinco', amb els seus vots al web de la cadena, havien de decidir qui es quedava amb la cadira del col·laborador: l'actual contertulià Rafa Mora o l'extronista Kiko Jiménez.

Alonso Caparrós va voler donar suport a Kiko Jiménez, mentre Rafa Mora s'hi enfrontava i, en aquest moment, va aparèixer Belén Esteban en escena per ajudar el seu company. «Em sembla molt malament el que ha fet la direcció de crear una competició», va sentenciar Belén. «Si volen contractar Kiko Jiménez, que el contractin, però no els pots posar com en una marató», va prosseguir la 'princesa de poble'.

«Gràcies, has demostrat que ets una companya», li va agrair Rafa Mora gairebé plorant, després de la reacció d'Esteban. Això sí, Belén va retreure al valencià com havia carregat contra Caparrós en posicionar-se a favor de Kiko Jiménez.


Comentaris

envia el comentari