Belén Esteban podria canviar 'Sálvame' per un altre programa de Telecinco

La col·laboradora prendria la decisió si Jesulín de Ubrique acceptés l'oferta que li ha fet Mediaset per aparèixer a 'Sábado Deluxe'

Imatge de Belén Esteban
Belén Esteban podria canviar de programa a Mediaset si es confirma la participació de Jesulín a 'Sábado Deluxe'. | Telecinco

Cada estiu, el món del cor i la televisió té en Belén Esteban una de les grans protagonistes de notícies del sector. Enguany, malgrat la crisi provocada per la pandèmia de coronavirus, la col·laboradora de Telecinco no s'ha quedat enrere i ha protagonitzat algunes polèmiques.

La 'princesa del poble' va començar l'estiu amb una gran batussa amb Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame', que afortunadament va tenir un final feliç, mentre que va continuar amb una crítica desfermada contra les mesures de seguretat als aeroports en el retorn de les seves vacances. Així mateix, no es va estalviar paraules de crítica contra el govern espanyol per la gestió de la pandèmia.

Belén Esteban s'ha sentit molesta també per les insistents preguntes dels periodistes en la seva tornada de vacances, sobre la recent defunció del que fora el seu sogre, Humberto Janeiro.

Oferta als Janeiro per aparèixer a 'Sábado Deluxe'

Fa 20 anys, Belén Esteban va començar a aparèixer en diversos programes de televisió per la morbositat que tenien les seves intervencions parlant sobre la família Janeiro. Però després de gairebé dues dècades parlant sobre desavinences amb el seu exmarit Jesulín de Ubrique i la resta de família, la de San Blas va acordar amb la seva filla eliminar del seu guió la família del seu pare.

Tot i l'acord entre mare i filla, aquest podria saltar pels aires, segons explica 'Periodista Digital'. En aquest sentit, el citat mitjà, citant fonts pròximes a Telecinco, explica que Mediaset té entre els seus plans que Belén Esteban es trobi en un plató amb els Janeiro. Segons aquesta informació, la cadena s'han posat en contacte amb Jesulín d'Ubrique per a oferir-li la seva participació estel·lar a 'Sábado Deluxe', conjuntament amb la seva dona, María José Campanario.

Segons les mateixes fonts, de moment la parella ha rebutjat l'oferta, tot i que els problemes econòmics que podrien estar travessant deixen la porta oberta al fet que puguin acceptar-la més endavant. En aquest sentit, algunes fonts apunten que la proposta de Mediaset seria milionària.

Belén Esteban s'hi nega i podria deixar 'Sálvame'

Aquesta hipotètica participació dels Janeiro tindria conseqüències dramàtiques per a Belén Esteban. Fonts pròximes a Telecinco, consultades per 'Periodista Digital', asseguren que la col·laboradora no acceptaria el que consideraria una «traïció» i abandonaria 'Sálvame' de manera fulminant.

Aquest adéu a 'Sálvame', però, no significaria deixar Mediaset, ja que la col·laboradora podria col·laborar en altres programes, com el d'Ana Rosa Quintana o 'Ya es mediodía'. Aquesta possibilitat és vista amb bons ulls per Belén Esteban, ja que exigiria menys sacrifici horari que l'actual programa on col·labora.


Comentaris

envia el comentari