Belén Esteban posa la seva vida en perill durant les vacances: «És persona de risc»

La col·laboradora de 'Sálvame' no ha tardat a defensar-se de les crítiques que ha rebut

Belén Esteban al plató de 'Sálvame'
Belén Esteban està passant les vacances a Tenerife | Telecinco

Belén Esteban no ha volgut quedar-se a casa durant les seves vacances i ha aprofitat per viatjar fins a l'illa de Tenerife (Canàries) amb el seu marit i uns amics. La col·laboradora de 'Sálvame' està revivint d'alguna manera la seva lluna de mel, i és que han escollit el mateix lloc on van passar el seu tan especial viatge de nuvis l'any passat.  

Criticada per no portar posada la mascareta

La de Paracuellos no ha deixat de compartir amb els seus seguidors com està passant aquests dies de descans a l'illa, i fins i tot s'ha atrevit a definir Tenerife com el seu «paradís particular». Belén ha publicat diverses fotografies a Instagram acompanyada del seu marit Miguel, i només cal veure les seves mirades per comprovar com d'enamorats estan l'un de l'altre. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vacaciones 2020 en mi paraíso Tenerife

Una publicación compartida de Belén Esteban (@belenestebanmenendez) el

Però com hem dit, Belén i Miguel no estan passant les vacances sols, sinó que els acompanyen uns amics a qui la col·laboradora es refereix com «la meva família». Precisament això és el que ha preocupat als seus seguidors, i és que en cap moment es veu ni a Belén ni a la resta del grup mantenir la distància de seguretat o utilitzar la mascareta

Molts usuaris de les xarxes socials han criticat aquesta irresponsable actitud de Belén Esteban, ja que és una persona d'especial risc pel coronavirus a causa de la diabetis que pateix. A més, cal recordar que el seu marit és personal sanitari, per la qual cosa també ha d'extremar les preocupacions el màxim possible. 

Davant totes aquestes crítiques, la col·laboradora ha volgut explicar el perquè no respecta les mesures de seguretat: «Per cert, el que estigueu preocupats, són la meva família i hem estat junts de vacances. Som negatius en Covid-19, gràcies», ha escrit en la seva última publicació d'Instagram


Comentaris

envia el comentari