Belén Esteban en un plató de Telecinco con cara de sorpresa

L'anunci que pot amargar les vacances de Belén Esteban: no s'ho esperava

La 'princesa del poble' es troba gaudint d'uns dies de descans que podrien veure's truncats per una trucada de Mediaset

Quan 'Sálvame' creia que havia aconseguit esquivar la pandèmia i els efectes del coronavirus, aconseguint seguir amb la seva emissió malgrat el confinament, ara un descuit podria tirar pels sòls els fonaments del programa, deixant el format en hores baixes, segurament en la situació més inestable que es recorda des que iniciessin les seves emissions fa onze anys.

Encara que molts col·laboradors de 'Sálvame' van haver de confinar-se absolutament, uns altres van estar al peu del canó tirant el programa cap endavant, alguna cosa que ara mateix s'estaria descontrolant i fins i tot, la continuïtat del programa en els pròxims dies podria quedar en l'aire.

Telecinco comença a prescindir de col·laboradors

El positiu que s'hauria donat en els platós de Telecinco hauria impedit anar a treballar a l'equip de 'Ya es mediodía' i també a un grup de col·laboradors de 'Sálvame' que va anar a treballar el dia que es va detectar aquest cas. A la baixa d'aquests sis col·laboradors de 'Sálvame' cal sumar-li els altres molts que estan de vacances i que potser ara hauran d'anul·lar-les per a treure a flotació el programa.
 

Fins el dia d'avui el format s'ha anat mantenint en emissió amb col·laboradors molt secundaris i que han acabat desesperant a Kiko Hernández. Hernández està exercint de presentador tots aquests dies, ja que seria l'únic que està disponible per a poder fer-ho i que, a més, no forma part de l'elenc que va treballar aquell fatídic dia on un positiu va arribar a plató.

La situació es fa insostenible a 'Sálvame’

Segurament la falta de talent i la falta de tertulians en ‘Sálvame’ està portant al fet que la direcció del programa estigui pensant en mesures dràstiques que afectarien els col·laboradors que es troben actualment de vacances. Entre els afectats es trobarien Belén Esteban, María Patiño, Anabel Pantoja o Gustavo González entre altres.

Tampoc es descarta la volta sobtada de Jorge Javier Vázquez i d'altres col·laboradors habituals de l'espai.  Tot i que no han volgut donar noms exactes sobre quines són les conegudes cares que estan contagiades, Mediaset ha llençat un comunicat advertint que prescindirien de Marta López per la seva «conducta irresponsable» davant el coronavirus.