Primer pla de Belén Esteban

Belén Esteban, preocupada per Miguel Marcos: «Un assassinat»

Belén Esteban té por perquè algú proper podria trair Miguel Marcos

Belén Esteban es troba immersa una batalla que l'ha deixat sense alè, ja que s'enfronta a una persona a qui estima molt. Un dels seus millors amics, Miguel Frigenti, ha parlat malament d'ella a l'esquena i «molt disgustada».

La princesa del poble té clar que és un personatge públic, així que entén que els espectadors o la premsa critiquin cada moviment que fa. El problema és que no sabia que Frigenti formava part del seu exèrcit de detractors, ja que aquest li havia promès fidelitat eterna.

El col·laborador s'ha burlat del casament de la seva amiga, però el pitjor de tot és que també ha criticat Miguel Marcos. L'ex de Jesulín no consent que atempti contra el seu marit, ja que és un personatge anònim que «treballa dotze hores al dia» i no vol ser famós.

Belén ha entrat al plató de Telecinco acompanyada de Carlota Corredera, que no sabia res d'aquesta nova enemistat. Els redactors del programa han posat en pantalla dos ninots perseguint-se amb un ganivet: «Això què és?», ha preguntat la presentadora.

Belén, fent gala de la simpatia que la caracteritza, ha respost d'una manera prou eloqüent: «Un assassinat» La tertuliana ha explicat que el pitjor d'aquest conflicte és la mentida, ja que Miguel Frigenti l'ha estat enganyant durant més de dos anys.

Belén Esteban protegeix Miguel Marcos: «No ha sortit!»

Alba Carrillo assegura que Frigenti va criticar el casament i que fins i tot va parlar de Miguel Marcos en to despectiu. Quan ha escoltat aquestes paraules, la tertuliana ha esclatat: «El nuvi no ha sortit enlloc!».

Esteban no consent que ningú qüestioni el seu marit perquè és una persona que mai s'ha pronunciat sobre cap escàndol. Ha sigut amiga íntima del comentarista i és conscient que aquest sap molts detalls de la vida privada del conductor d'ambulàncies.

La col·laboradora té por que Miguel parli més del compte i situï el seu marit al punt de mira. L'equip de 'Sálvame' ha desemmascarat el nou enemic de Belén i li ha recordat que hauria de ser més fidel amb les seves amistats.

La mare d'Andreíta ha advertit als seus companys que vagin extremadament amb compte a l'hora de parlar sobre la seva parella. Miguel Marcos no ha tingut cap problema amb la premsa, motiu pel qual Belén no entén per què Frigenti s'ha ficat amb ell.

Miguel Frigenti reconeix que s'ha equivocat: «Hi ha coses que no s'han de dir»

Belén Esteban ha confirmat que està molt molesta amb el seu amic, i tothom pensava que la relació tenia els dies comptats. No obstant això, Miguel ha reconegut que s'ha equivocat i la col·laboradora l'ha perdonat per a poder començar de zero.

Frigenti reconeix ques sí que va criticar el casament, però assegura que mai ha atemptat contra Marcos perquè el respecta al màxim. Ningú s'ha cregut el que ha dit, així que no ha tingut més remei que acotar el cap i assumir la decisió.

«He après que hi ha coses que no s'han de dir per respecte i que he de ser més prudent», ha reconegut en to de disculpa. En escoltar aquestes paraules, Carmen Alcayde l'ha corregit: "No només no ho has de dir, no ho has ni de pensar».

Estaven ha volgut tancar el conflicte el més aviat possible perquè s'ha adonat que el seu company estava patint. A més, estaven a punt de parlar del seu marit i volia evitar per tots els mitjans que el convertissin en el protagonista de la tarda.

Els espectadors han aplaudit el comportament de la mare d'Andreíta, ja que pensen que ha triat el camí correcte. Ha estat força generosa amb el seu suposat amic i ha aconseguit el que ella volia: protegir Miguel Marcos.