YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Belén Esteban reapareix lluny de ‘Sálvame’ i amb un missatge per a Jorge Javier

Les xarxes de la col·laboradora s'han reactivat després de la gran brega en directe

Belén Esteban al plató de 'Sálvame'
Belén Esteban ha reaparegut a les seves xarxes socials després de la baralla en directe amb Jorge | EP

Belén Esteban i Jorge Javier Vázquez van protagonitzar aquesta mateixa setmana una monumental brega al plató de 'Sálvame'. La veritat és que aquesta topada ha estat segurament un dels més suaus de la història entre presentador i col·laboradora, però per un motiu que se'ns escapa, ha estat la vegada en la qual les conseqüències han anat més lluny. Recordem que tot va esclatar quan la col·laboradora va fer referència a una captura de pantalla en el qual se li veien unes arrugues facials.

Una foto que segons sembla Kiko Hernández no havia vist i que Jorge Javier no va dubtar a ensenyar-les-hi. Un acte que no va agradar per a res a Belén i que va respondre de males maneres, dient-li a Jorge que ella també tenia fotos d'ell en les quals sortia molt perjudicat i que no les anava ensenyant.

Amb molt de criteri, Jorge ho va entendre com una ofensa i li va etzibar a la col·laboradora que estava farta d'ella i que li acabava de demostrar el tipus de persona que era. Belén va acceptar aquest comentari molt malament i va decidir abandonar el plató amb l'excusa que estava sortint per a anar a buscar el seu mòbil.

Ni Jorge ni ‘Sálvame’ mencionen Belén Esteban

No obstant això, Belén no va acabar tornant i després de la publicitat els col·laboradors van acabar distribuint-se de manera diferent, tapant el buit que havia deixat l'Esteban. A partir d'aquest moment no es va saber res més d'ella i Jorge Javier no va voler tornar a esmentar el que acabava d'ocórrer.

La veritat és que tot crèiem que la col·laboradora tornaria l'endemà, però ahir per sorpresa de tots, Belén no va tornar al programa i avui divendres tampoc. Intentant buscar una lògica a tot això, podríem creure que ahir no tornés per què també presentava Jorge, però avui la conductora ha estat Paz Padilla i, per tant, no s'entén l'absència de la mediàtica tertuliana.

A tot això s'ha sumat un gran silenci de la col·laboradora a través de les seves xarxes socials, unes xarxes que acostuma a utilitzar diàriament per a promocionar peces vàries, complint així amb els compromisos professionals com a influència d'importants marques.

Però atenció, perquè alguna cosa ha canviat: Belén Esteban ha reaparegut i no ho ha fet al plató del seu programa. Un usuari ens ha posat sobre la pista i sabem on es troba l'ex de Jesulín de Ubrique. La col·laboradora ha anat avui a visitar a Sant Judes Tadeo, una imatge que freqüenta quan les coses no li van bé i això ens podria fer entendre que aquesta no està en el seu millor moment.

Indirecta per a Jorge Javier Vázquez?

Si tirem la vista cap endarrere, recordarem que Belén Esteban no és la primera vegada que recorre a Judes Tadeo. Tant és així, que quan va signar la pau amb Jorge Javier l'última vegada, va anar davant aquest sant al qual ella li té tant d'afecte. Ara i que a la seva manera de veure Jorge li ha fallat, pujar aquesta foto davant d'aquest sant es podria entendre com una indirecta per al català, intentant així que recapacités i que tot tornés al seu lloc.

No sabem si Belén ha demanat la baixa definitiva del programa o si està previst que torni la setmana vinent, amb les seves tres col·laboracions setmanals i que vénen acompanyades de les seves intervencions en la versió 'Deluxe' del programa. En cas de no ser així, podríem començar a pensar que alguna cosa no està anant bé entre la productora i la seva treballadora, potser caient així en el principi d'un oblit.

El que és important també, és fixar-nos si aquest cap de setmana, tant en el 'Deluxe' del dissabte com en el del diumenge, apareix la col·laboradora. Aquest fet podria fer-li coincidir amb Jorge Javier, tot i que podria aparèixer la nit que presenta María Patiño. Aquest cap de setmana, tot apunta que dissabte serà ell qui presenti, ja que diumenge Jorge continua de gira amb els seus compromisos teatrals.


Comentaris

envia el comentari