IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Belén Esteban: «Res és el que sembla a 'Gran Hermano VIP'»

La col·laboradora ha visitat la casa de Guadalix de la Sierra per jugar amb els concursants

Belén Esteban
Belén Esteban ha donat un enigmàtic consell als concursants de 'Gran Hermano VIP'. | Instagram @belenestebanmenendez

Els participants de ‘Gran Hermano VIP’ cada dia tenen diferents activitats per distreure’s. Aquest cop gràcies a la visita de Belén Esteban durant l’emissió de ‘GH VIP: El debate’ del passat diumenge. La col·laboradora de Telecinco i guanyadora de la tercera edició d’aquest concurs ha anat a la casa de Guadalix de la Sierra per jugar a un joc amb els concursants.

L’activitat ha consistit en el fet que Belén Esteban havia d'amagar una pilota vermella per la casa que els concursants devien buscar i trobar. Qui ho aconseguís primer guanyava el joc i el premi era la possibilitat de realitzar una pregunta a l’audiència.

Els consells de Belén Esteban

Durant la seva breu visita a la casa de ‘Gran Hermano VIP’, Belén Esteban ha volgut aprofitar l’ocasió per donar uns quants consells als concursants del programa i una de les frases més enigmàtiques ha estat: «Aquí heu entrat sols. Tots veniu per un premi, no us fieu ni de la vostra ombra. Tingueu-ho clar,  tot es veu i se sent i res és el que sembla».

Per una altra banda la col·laboradora de ‘Sálvame’, que pròximament farà un ‘cameo’ en una pel·lícula, també els ha informat que a l’exterior tot estava bé i que podien quedar-se tranquils. A més, Belén també ha aprofitat per advertir-los que actuessin amb intel·ligència: «Sigueu llestos i jugueu. Jugueu bé».

Imagen de archivo de Aurah en 'GH VIP'.
Aurah, la guanyadora del petit joc de Belén Esteban. | Telecinco

La guanyadora del joc: Aurah

Després dels consells que els ha donat Belén Esteban, els concursants de ‘Gran Hermano VIP’ han pogut començar a buscar la pilota vermella per tota la casa i, buscant fins i tot en els llocs més inversemblants, ha estat Aurah qui ha trobat el petit objecte amagat. Com a guanyadora ha pogut fer una pregunta a l’audiència: «Voleu veure’m cada dia a ‘Gran Hermano VIP’?». Ara, però, ha d’esperar que l’audiència decideixi la resposta amb un simple «sí» o «no».

Tot i haver realitzat aquesta pregunta, en un primer moment Aurah ha estat valorant si fer-ne alguna altra de molt diferent, sobre amors, ja que l’ex de Jesé Rodríguez el que realment vol és conèixer si Suso l’estima o no, però no ho ha preguntat per por: «A saber què em posen. Em vaig ratllar el cap més del compte i ja ho estic passant malament».


Comentaris

envia el comentari