Primer pla de la reina Letícia

Belén Esteban revela qui és la seguidora més fidel de 'Sálvame': la reina Letícia

Segons Belén Esteban, la reina Letícia és una gran seguidora de 'Sálvame'

Belén Esteban és coneguda per ser totalment transparent, i si no, que l'hi diguin a la reina Letícia, que divendres va ser descoberta per la verborrea de la col·laboradora. A 'Sálvame' estaven parlant de la mort de Menchu, l'àvia de la reina i qui suposadament hauria deixat una entrevista gravada per a ser emesa posteriorment a la seva mort.

Davant d'aquesta notícia, Belén va emetre un missatge a càmera que anava dirigit directament a Letícia. Li va dir que no es deixi influenciar pel contingut d'aquesta entrevista i que recordi la seva àvia pels moments tan bonics que han viscut juntes. Els companys de la col·laboradora es van sorprendre per la familiaritat amb la qual Esteban va parlar de la reina.

Ella va dir que és perquè la coneix i es tenen certa confiança. Es veu que la 'princesa del poble' ha pogut parlar en diverses ocasions amb la reina Letícia i que en aquestes trobades han compartit confidències. Segons la tertuliana, la reina és una espectadora habitual del programa de les tardes de 'Telecinco'.

Un extrem que sorprèn molt si tenim en compte l'estil del programa i els temes que es comenten diàriament. Alguns d'ells vinculats a la família reial i no sempre agradables i complaents. De moment desconeixem en quin context va revelar la reina Letícia a Belén Esteban que veia el programa i que era seguidora de diversos dels col·laboradors d'aquest espai.

El que sí que està clar és que Belén compta amb la complicitat de Letícia i que, a més, hi ha documents gràfics que confirmen que les dues han coincidit en actes públics. De fet, recordem que la col·laboradora va participar en una recepció reial i que allí va poder conèixer en persona els actuals reis d'Espanya.

Cal recordar que quan Belén Esteban va estrenar la seva línia de gaspatxos i de salmorejos, l'empresa i 'Sálvame' van decidir enviar una remesa de productes a la reina d'Espanya. Un enviament que no sabem si va arribar a la destinatària i el que és més important: si va arribar a tastar aquests exquisits productes que estan arrasant en tots els supermercats del país.

Esteban ha estat sempre molt clara i s'ha manifestat obertament monàrquica. Ha defensat la família reial en directe sempre que ha sigut necessari, encara que el país els estigués donant l'esquena per algunes coses que han fet en el passat.

 

Letícia forma part d'aquest món

Per entendre tota aquesta història, és important recordar els orígens de Letícia. Abans de passar a formar part de la família reial, va estudiar periodisme i va arribar a presentar l'informatiu més important de la televisió pública d'aquest país. No obstant això, els plans que tenia el futur per a ella eren uns altres i va haver d'abandonar la seva pletòrica carrera per passar a ser princesa.

Queda clar que Belén està molt ben relacionada. Entre els seus contactes es troben Letícia, Rosalía i altres famosos de primera línia que han admès públicament que tenen bona relació amb ella. La tertuliana té alguna cosa que enganxa i que fa que la resta de famosos es fixin en ella per a entaular una amistat.

La col·laboradora està a punt de començar les vacances d'estiu, que s'allargaran tot el mes d'agost, un luxe que només està a l'abast dels presentadors de Telecinco. Altres tertulians de la cadena estan en una situació molt més complicada, com Chelo García Cortés, que ja ha explicat la crua situació en què es troba i ha anunciat que aquest estiu no farà vacances perquè no es pot permetre estar una o dues setmanes sense facturar.