Belén Esteban somrient al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban la fa grossa a 'Sálvame' i ha de fer marxa enrere: «Està embarassada»

La col·laboradora s'ha confós en oferir una informació sobre l'embaràs d'una locutora de ràdio molt coneguda

Belén Esteban l'ha tornat a fer grossa a 'Sálvame' a l'hora de donar una informació. La col·laboradora, visiblement emocionada per la notícia, no dubtava a anunciar equivocadament l'embaràs d'una locutora de ràdio molt coneguda. Tot i la incòmoda i molesta confusió, aquesta vegada la col·laboradora no s'haurà d'enfrontar a una demanda per no contrastar la informació. Afortunadament per a ella, tot s'ha quedat en una anècdota divertida que ha desencadenat les rialles de tots els seus companys de Telecinco, els usuaris de les xarxes socials i la protagonista mateixa de la notícia falsa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Divendres passat, 9 d'abril, Belén Esteban va viure a 'Sálvame' un moment compromès (i mai millor dit) després de confondre's en anunciar una suposada informació. Tot i que pràcticament ha fet carrera en periodisme després de tants anys dins el món de la premsa del cor, la veritat és que a la col·laboradora se li ha oblidat un dels principis periodístics més necessaris: contrastar la informació.

La confusió va tenir lloc en ple directe quan, tant Belén Esteban com Jorge Javier Vázquez, es van declarar seguidors del programa de Kiss FM presentat per Xavi Rodríguez i María Lama. Aprofitant el missatge de felicitació que van fer a l'espai radiofònic 'Las mañanas de Kiss', l'exdona de Jesulín de Ubrique no es va poder contenir quan anunciava, molt emocionada, la suposada notícia de l'embaràs de la locutora, María Lama. Com si fos una nena petita, es va mostrar molt contenta al parlar del programa de Kiss FM i revelar la gran notícia davant dels seus companys.

Jorge Javier Vázquez, molt sorprès, no va dubtar a felicitar la locutora, tot i reconèixer que no tenia cap notícia sobre l'embaràs. «María, no ho sabia», deia el presentador amb els braços oberts deixant entreveure que no entenia com no coneixia aquesta informació. «Jo és que escolto el programa cada dia, quan vaig a fer la compra», assenyalava Belén Esteban, en un intent de justificar la procedència de la informació. «Jo també me'l poso per anar al gimnàs», deia Jorge Javier, mostrant-se també com un gran fan del programa.

María Lama aclareix l'error de Belén Esteban

No obstant això, la informació oferta per Belén Esteban no podia ser més falsa, encara que la veritat és que la col·laboradora tampoc anava mal encaminada. La locutora de Kiss FM que està esperant un fill no és María Lama, sinó la seva companya, Marta Ferrer, que s'encarrega de conduir els espais informatius de la franja matinal de l'emissora. Tot i que minuts després, el mateix Jorge Javier Vázquez no va trigar a rectificar la seva companya entre rialles, el caos ja estava generat mentre la protagonista de la notícia, María Lama, rebia multitud de missatges d'amics i companys felicitant-la per aquest fals embaràs.

El compte oficial del programa de Kiss FM ha aclarit el que va passar amb molt de sentit de l'humor a través d'un fil a Twitter en què es recull la suposada exclusiva de Belén Esteban i un comunicat de María Lama, encara sense donar crèdit a les reaccions que es van desencadenar després de la notícia de la tertuliana. «De veritat que és una de les coses més gracioses que m'han passat mai. Mira, és que em segueixen arribant missatges. No estic embarassada. No soc jo. La que està embarassada és la meva companya, Marta Ferrer. Belén, t'envio un petó. Jorge, un altre per a tu. Però no soc jo. Us ho dic a tothom perquè no paren d'arribar-me missatges, molts en què em pregunten 'Però tu també estàs embarassada? No era la Marta?', i d'altres en què directament em donen l'enhorabona», assenyalava María Lama entre rialles.