Belén Esteban y Andrea Janeiro

Belén Esteban, disgustada amb 'Sálvame': la foto que hauria volgut tapar

La col·laboradora està molt enfadada

La filla de Belén Esteban, Andrea Janeiro, àlies 'Andreíta', sempre ha volgut portar una vida discreta fora del focus mediàtic en què sempre camina immersa la seva famosa mare. Desgraciadament per a ella, no sempre ho aconsegueix.

Una foto que ha desencadenat les ires de Belén

Malgrat tots els seus intents de preservar la seva intimitat i el seu dret a salvaguardar la seva pròpia imatge, la filla de Jesulín de Ubrique no sempre se surt amb la seva. L'última vegada que això va passar va ser en el casament d'uns amics de la seva mare. Va assistir acompanyada de Belén  i el seu marit Miguel Marcos.

Un fotògraf de MTVShows va aconseguir 'robar' la foto que en un primer moment es va publicar a 'Diario Gol'. A la instantània se la veia molt maca i, com és natural, cada dia més gran. És fàcil imaginar la poca gràcia que tot això li faria a Belén Esteban, però el que de veritat li ha molestat és que hagi estat el seu propi programa, 'Sálvame', qui hagi fet difusió d'aquesta foto sense el seu permís. La 'princesa de poble' podria tenir un enuig important.

Rumors sobre el seu possible abandonament de 'Sálvame'

«Per la meva filla mato», va dir en el seu dia Belén Esteban. Si hi ha alguna cosa que no suporta, és que li toquin la seva nena. I si hi ha alguna cosa que té, és un caràcter fort com l'aiguarràs.

Molt s'ha especulat darrerament sobre la possibilitat que Belén Esteban abandoni definitivament el programa del qual ha estat la reina durant més de deu anys. De moment és de les poques col·laboradores habituals que encara no s'ha reincorporat al plató de l'espai conduït per Jorge Javier Vázquez.

La seva secció de cuina, en la qual la seva filla li fa d'operadora de càmera, ha resultat un fiasco. Diuen que hi ha fortes pressions perquè torni, però que ella no té ganes i que podria estar pensant fins i tot a abandonar definitivament la televisió per centrar-se a ser mare. I a tot això se li suma ara el disgust per l'emissió de la foto. Serà aquesta la gota que faci vessar en got i dir adeu a Telecinco?