Belén Esteban en el plató de 'Sálvame'

Màxima preocupació per les estranyes taques a la pell de Belén Esteban

Els fans de la col·laboradora sempre estan molt pendents d'ella

Belén Esteban està preocupant  els seus seguidors aquests dies. Després del seu retorn a 'Sálvame' pels mesos de confinament va haver de viure un dels seus moments més tensos en un plató de televisió: la seva baralla amb Jorge Javier Vázquez.

Per si això no fos poc, ara sembla que a la col·laboradora se li acumulen també els problemes de salut. Fa uns dies va aparèixer amb un pegat i un apòsit al seu braç, fet que va disparar la preocupació entre els seus seguidors.

Però ara la cosa va més enllà i comença a haver-hi molts rumors dels possibles problemes de salut que podria estar patint Belén Esteban. La madrilenya va publicar una història al seu Instagram  on apareix en primer pla i es poden observar unes taques en la pell del seu pit.

Història d'Instagram de Belén Esteban on s'observen unes taques blanques a la seva pell
Belén Esteban mostra les seves estranyes taques a la pell i la preocupació és màxima | Instagram

Es tracta d'unes taques no gaire grans i ben blanques  que contrasten amb el to més bru de la seva pell. A conseqüència d'això, molts dels seus seguidors s'han preguntat si li passa alguna cosa i li han recomanat que vigili amb la pell, perquè li agrada molt prendre el sol i si no es fa servir una bona protecció, poden sorgir problemes de salut importants.

Els seus seguidors, preocupats per la seva salut

Belén Esteban no s'ha pronunciat encara sobre aquestes taques, però molts mitjans ja comencen a especular amb el fet que la col·laboradora pugui patir algun problema de salut en la seva pell. 

Altres, en canvi, relacionen les taques simplement amb el pas del temps i l'edat, i altres creuen que és un simple efecte òptic de la fotografia. En qualsevol cas, els seus seguidors han estat enviant-li molts missatges aquests dies, demanant-li que es cuidi, que vigili a l'hora de prendre el sol i que visiti el seu metge  de capçalera per comprovar si tot va bé i descartar possibles problemes.

El que està clar és que Belén Esteban és un dels personatges que més preocupació  genera quan alguna cosa no va bé en la seva vida. Amb el de la topada amb Jorge Javier, ha quedat demostrat que la de Paracuellos té el màxim suport i respecte per part de tots els seguidors de 'Sálvame'. Els seus al·legats i comentaris sempre són molt aplaudits pel públic.