Belén Esteban en una imagen antigua

Belén Esteban, traïda per 'Sálvame': la trucada que no volia que sortís a la llum

La col·laboradora va ser enxampada en directe demanant-li a la seva parella que li portés un 'montadito'

Belén Esteban no ha deixat indiferent a ningú després els seus comentaris en el tercer lliurament de 'La última cena'. La col·laboradora de Telecinco ha puntuat el treball dels seus companys, en aquest cas de María Patiño i Chelo García Cortés. El que no sabia la 'princesa de poble' és que un micro obert li jugaria una mala passada, i ha sortit a la llum el lleig a les seves companyes.

Com cada divendres, Belén Esteban ha estat la corresponsal de 'La última cena' des de la seva casa de Paracuellos del Jarama. La col·laboradora de 'Sálvame' ha rebut i provat el primer plat que han fet Patiño i Chelo al plató: pasta casolana.

«Porta'm un 'montadito'»

Una vegada que Belén ha provat la pasta, se li ha vist posar una cara de desgrat i fins i tot ha hagut d'aixecar-se de la taula. «Ha anat a escopir», deien els col·laboradors. Però el detall més lleig de Belén ha arribat poc més tard. En una connexió amb la seva casa, el programa ha punxat el telèfon a la col·laboradora i l'han enxampat demanant menjar a domicili a Miguel, la seva parella: «Porta'm un 'montadito', perquè avui no sopo», deia Belén.

Després de l'enxampada a la col·laboradora, Jorge Javier intervenia i li explicava a Belén Esteban que la direcció de 'La última cena' l'havia punxat parlant per telèfon. «No t'ho volíem dir però t'han punxat la trucada», afirmava el presentador. Belén, tirant pilotes fora, li preguntava a Jorge: «Quina trucada?».

Finalment, Belén ha confessat que no li ha agradat gens la pasta de les seves companyes María Patiño i Chelo García-Cortés. La col·laboradora ha assegurat que el que li falla al plat de les seves companyes és que «la pasta està molt dura».