Telecinco farà el programa de TV3, 'Al Cotxe', amb Belén Esteban com a presentadora

El programa s'emetrà com una secció de 'Sálvame'

Belén Esteban le responde a TOño
Belén Esteban, al capdavant de la nova iniciativa de Telecinco | Telecinco

TV3 ha trobat la seva gallina dels ous d’or amb ‘Al Cotxe’. El programa, on Eloi Vila entrevista els populars convidats mentre condueix, està sent d’allò més ben rebut per l’audiència i la cadena n’està encantada. Tot i això, el món de la televisió es reinventa dia rere dia gràcies als nous formats i ara Telecinco ha optat per comprar el mateix format.

L’espai, però, distarà força del que podem veure els dilluns a TV3 —tot i que en mantindrà l’essència—, ja que formarà part del cric televisiu de ‘Sálvame’ i serà presentat per una d’aquelles personalitats que mai deixa indiferent a ningú: Belén Esteban.

Belén Esteban farà d'Eloi Vila a Telecinco

És la nova aposta de Mediaset per encabir-hi Belén Esteban. La controvertida col·laboradora de ‘Sálvame’ debutarà com a presentadora televisiva amb un format plenament integrat a la graella de TV3 gràcies a entrevistes a convidats com Joel Joan, Quim Monzó, Santi Balmes, Jordi SánchezFrancesc Orella.

Entre les primeres convidades d’Esteban, en aquest sentit, hi haurà la popular dissenyadora Ágatha Ruiz de la Prada. Tot i això, Telecinco encara no ha volgut revelar res més sobre el programa, ni dir quan serà l’estrena televisiva.

Eloi Vila i Quim Monzó, en una entrevista a 'Al Cotxe'
Eloi Vila i Quim Monzó, en una entrevista a 'Al Cotxe' | TV3

 

Esteban només té un any d’experiència com a conductora

És una de les anècdotes que més criden l’atenció de tot plegat. Esteban, qui va trigar uns deu anys a treure’s el carnet de conduir, va aprovar l’examen l’any passat i ara es posarà a bord d’un programa que, necessàriament, ha d’anar sobre rodes.

Belén Esteban durant el seu primer dia com a conductora
Belén Esteban durant el seu primer dia com a conductora | Instagram

 

Veurem, doncs, si Belén Esteban opta finalment  per plagiar tot l’ideari que Eloi Vila mostra a TV3 o hi aporta els seus punts més polèmics i controvertits.

Finalment, s’ha d’esmentar també que la idea sobre aquest espai televisiu va néixer als Estats Units amb programes com ‘Comedian in Cars Getting Coffee’, on el popular Jerry Seinfield ha entrevistat popularitats com Barack Obama, Jim Carrey o Richard Gere; o en espais com la secció 'Carpool Karaoke de The Late Late Show', del ‘late night’ de James Corden.


Comentaris

envia el comentari