Belén Esteban torna a passejar pels carres però ni rastre del seu marit

La col·laboradora de 'Sálvame' ha sortit per segona vegada del confinament

Belén Esteban passejant per Madrid per primer cop després de la notícia de la mort de Fran Álvarez (10-01-2020)
Belén Esteban torna a passejar pels carres però ni rastre del seu marit | CatalunyaDiari

Belén Esteban, com la majoria d'espanyols, s'està adaptant a la nova 'normalitat' després de relaxar-se els límits per sortir al carrer. Madrid segueix en Fase 0 de la desescalada, i a causa d'això no pot anar a prendre un cafè a un bar o reunir-se amb familiars que no viuen amb ella, però sí que pot sortir al carrer a fer un passeig amb la seva filla i el seu gos

Les càmeres han tornat a captar 'la princesa del poble' sortint de casa, després que fa uns dies ja circulessin unes imatges de Belén amb un 'outfit' que va provocar tota mena de comentaris a les xarxes socials. 

En aquesta ocasió no ha sigut què apareix a les imatges el que ha provocat que se'n parli, sinó precisament allò que no surt a la foto. O, millor dit, la persona que no hi surt. 

Amb mascareta i guants, com recomanen les autoritats sanitàries si és impossible mantenir una distància de seguretat de 2 metres, la col·laboradora televisiva va sortir a passejar amb la seva filla Andrea i la seva gosseta, la Noah, a fer una bona passejada. Però amb elles no hi apareixia Miguel Martos, el marit de Belén, a qui fa ja mesos que no pot veure per la situació sanitària que viu el país. 

Miguel Martos i Belén Esteban fa mesos que no es veuen

El Miguel és conductor d'ambulàncies, i per tant està molt exposat al virus, i Belén, per la seva banda, és diabètica, fet que la converteix en persona de risc a l'hora de contraure la malaltia. Per aquest motiu, el seu marit va haver d'abandonar el domicili familiar, en un intent de protegir qui més s'estima i no posar en risc la seva vida. 

Tot i que la decisió es va prendre com a mesura de protecció, la situació no està sent fàcil per la madrilenya, que ja ha demostrat en diverses ocasions que el troba molt a faltar. 

En el moment en què Madrid pugui avançar de fase, Belén podrà tornar a veure el Miguel i fins i tot anar a prendre alguna cosa amb ell, sempre respectant les distàncies de seguretat, cosa que de ben seguir farà més fàcil el que quedi de confinament. 


Comentaris

envia el comentari