Belén Esteban i Miguel Marcos somrients i posant junts per a la premsa

Belén Esteban carrega les piles a Tenerife: Així es relaxa de vacances amb el seu marit

Belén Esteban ha situat a Miguel Marcos en una posició compromesa

Belén Esteban només va posar una condició per treballar a 'Sálvame': descansar un mes durant l'estiu. La col·laboradora sent un vincle molt especial amb Benidorm, però en aquesta ocasió volia viatjar a un altre lloc i li ha demanat al seu marit, Miguel Marcos, que vagin junts.

Belén Esteban té una relació estupenda amb la seva parella, així que no han tingut cap problema en triar destinació. El matrimoni ha triat passar l'agost a Tenerife. Així doncs, la col·laboradora ha compartit diverses imatges en el seu compte d'Instagram.

Miguel Marcos està acostumat que els reporters segueixin els passos de la seva parella, encara que el seu poder mediàtic no té res a veure amb el qual era abans. La 'princesa del poble' anunciava on estiuejaria i publicava fotografies per destrossar la feina dels paparazzis.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Belén Esteban té una àmplia experiència en el món del cor, així que era conscient que ningú la perseguiria si era ella qui revelava el secret. No obstant això, la situació ha canviat i la premsa ja no està pendent d'ella, de fet encara no ha sortit en cap portada.

Miguel prefereix mantenir-se al marge del món de l'espectacle, pel qual està encantat amb la pèrdua de popularitat de la tertuliana. Ha estat ella mateixa qui ha tret a la llum molts moments que està vivint amb el seu marit a Tenerife.

L'ex de Jesulín necessitava més que mai agafar-se un descans, ja que fa una temporada que és el centre de totes les crítiques. Va decidir donar suport a Rociíto i donar-li l'esquena a la família Flores, amb qui estava molt unida, i el públic no s'ha pres bé aquest canvi de postura.

Belén Esteban presumeix de Miguel Marcos davant dels seus fans

Belén sempre ha intentat protegir Miguel de la mirada dels periodistes, encara que en els últims dies li ha exposat més del compte. Ell es dedica a conduir ambulàncies i no té interès a ser protagonista, encara que la seva dona l'ha situat en una posició compromesa.

«Sempre junts», li diu Esteban en una de les imatges que ha publicat al seu compte d'Instagram. La veritat és que el matrimoni està gaudint d'uns dies de luxe, però els seus detractors aprofiten qualsevol circumstància per intentar fer mal.

La col·laboradora ha llogat un vaixell per passar unes hores amb la seva parella i no ha trigat a compartir el moment amb els seus seguidors. De fet, gran part del públic ha carregat durament contra ells i els han acusat d'estar fent veure una falsa felicitat.

Esteban intenta no esmentar el nom del seu marit als platós de televisió, però sí que presumeix d'ell en circumstàncies especials. Passar unes hores en alta mar és motiu suficient per fer-ho, tot i que també s'exposa a rebre comentaris nocius.

Belén ha esquivat a la premsa aquest estiu

Miguel Marcos ha tingut molta sort de casar-se amb Belén just en el moment més discret de la seva carrera mediàtica. Fran Álvarez, el seu primer marit, va patir molt per la pressió televisiva, ja que en aquell temps Esteban era un personatge molt poderós.

La premsa ha deixat respirar a la col·laboradora durant aquestes vacances, tot i que no seria d'estranyar veure alguna imatge d'ella en qualsevol portada. De moment, però, no ha despertat l'interès de cap publicació, encara que queda molt estiu per davant.

La col·laboradora sempre s'ha caracteritzat per la senzillesa, així que ha aprofitat aquests dies per gaudir de les seves velles amistats. «Gaudint de la vida amb la família i amics», va escriure en una de les seves publicacions.

Seguint la informació aportada per ella mateixa, gran part d'aquest estiu l'ha passat navegant en un vaixell. Sembla que prefereix mantenir-se allunyada de les aglomeracions per gaudir al màxim de l'amor de la seva vida: el conductor d'ambulàncies més famós del país.