Fotomuntatge d'Antonio David Flores i Mila Ximénez

Belén Esteban: «Sé el que Mila Ximénez pensava d'Antonio David Flores»

Una amiga de qui va ser periodista ha explicat el qual aquesta pensava de l'ex de Rocío Carrasco

Després de la mort de Mila Ximénez, Antonio David Flores va acudir al tanatori per acomiadar-se de qui havia sigut la seva companya a 'Sálvame'. La seva presència va enxampar a tothom per sorpresa, ja que feia un temps que es trobava allunyat del focus mediàtic.

Aquest fet sigut la seva manera de fer front a què la seva imatge hagués quedat en dubte per la sèrie-documental de la seva ex, Rocío Carrasco. Així mateix, la seva assistència va generar un gran enrenou i més encara quan, allà i en xarxes, va deixar caure una cosa.

En concret, que la morta li donava suport a la 'guerra' que tenia oberta amb la qual va ser la seva dona. No obstant això, va mentir i Jorge Javier Vázquez ha explicat en el programa que la col·laboradora, després de veure la sèrie, va exposar que aquell era un "torturador". I, ara, una altra persona d'aquest espai ha confirmat aquesta opinió de Mila: Belén Esteban.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La col·laboradora explica què li va dir la mare d'Alba Santana

L'explicat pel presentador sobre Antonio David ha deixat clar que aquest va enganyar al públic. Sí, perquè, encara que va voler insinuar que comptava amb l'afecte de Mila Ximénez, no era així. És més, aquell va exposar que l'ex de Carrasco mai es va preocupar de la seva companya ni li va trucar per conèixer el seu estat.

Una informació que ha estat ratificada per María Patiño. La periodista, a més, ha qualificat a qui va ser el seu company de mala persona. I és que li ha semblat «fastigós» que utilitzés la mort d'aquella en les seves «batalles» personals.

Belén Esteban ha estat l'última a sumar-se a les opinions dels seus amics. Ho ha fet revelant l'última conversa que va tenir amb la mare d'Alba Santana sobre l'esmentada docu-sèrie. En efecte, ha exposat que: «Estic amb tot el qual ha dit Jorge perquè sé el que pensava Mila clarament d'ell».

A això ha afegit: «Anàvem a l'hospital en cotxe i li vaig treure el tema. Entre ells no hi va haver missatges ni res, només una trucada al març, quan va començar la sèrie. A mi em va dir una frase que és la mateixa que li va dir a Jorge Javier i en aquesta s'incloïa també la paraula talibà».

Altres membres de 'Sálvame' carreguen contra el pare de Rocío Flores

El presentador i la col·laboradora han deixat en evidència a Antonio David Flores en manifestar que ha mentit sobre Ximénez. I, tant és l'afecte que els integrants del programa senten per ella, que altres col·laboradors també han fet el mateix.

Aquest ha estat el cas de Kiko Hernández, que s'ha mostrat molt enfadat i visceral amb qui va ser el seu company. Fonamentalment, està enfadat per les seves insinuacions i perquè aquell va exposar que recordaria per sempre l'últim missatge que va intercanviar amb ella.

Així, mirant a la càmera s'ha dirigit a ell per dir: «Quin fàstic em fa, d'una persona que ja no es pot defensar!».

Però ha continuat la seva intervenció: «No hauries tingut el que has de tenir entre les cames per haver-ho dit en vida. En vida no tenies pilotes per dir el que has dit en aquest missatge. Treu-lo, a veure de quan és i del qual parleu».

Paraules a les quals s'ha sumat María Patiño, que ha tornat a carregar contra el marit d'Olga Moreno. La seva manera de fer-ho ha estat dient: «Quan Rocío Jurado mor, ell la fa servir també. Ho fa per dir-li al món que tenia el suport de l'àvia dels seus fills».

«I ara ho ha tornat a fer. Tu imagina't que Mila, des de la seva llibertat, decideix donar-li suport. En aquest cas, si l'estima un mínim, no ho fa a les portes del tanatori».

Després, ha continuat exposant: «Però està clar que no només menteix sinó que no l'ha respectat mai. Jo quan el vaig veure al tanatori dient el qual va dir davant la premsa, vaig pensar que no es podia ser més porc».