Rocío Flores en directe a 'El Programa de Ana Rosa' el 9 d'abril de 2021

Les 2 periodistes que ja no veus a Telecinco perquè Rocío Flores ho ha demanat

Es tracta de dos rostres de la cadena que han estat molt crítics amb Antonio David

Es diu que Rocío Flores està patint moltíssim per la sèrie documental de la seva mare (Rocío Carrasco). No obstant això, una cosa és el que es comenta i una altra la que es percep. Així, hi ha els qui no creuen el citat dolor de la jove. I és que ella, que diu no voler parlar de la producció, es dedica a llançar-li indirectes a la seva progenitora amb publicacions a Instagram.

Però això no és tot. A més, ja està traient-li benefici a la situació. D'aquí ve que hagi trobat feina a Telecinco. D'una banda, ha estat fitxada per 'El programa de AR' i, per una altra, exerceix també com a comentarista de les gales de 'Supervivientes'.

És més, tan encantada està amb el seu rol de tertuliana que fins i tot s'ha atrevit a imposar condicions. Així, per la seva voluntat o aconsellada pel seu pare (Antonio David), ha vetat a dos periodistes habituals de la cadena: Paloma García Pelayo i Belén Rodríguez.

El veto de Rocío Flores

A pesar que Antonio David s'havia cansat de repetir que la seva filla no volia saber res de la televisió, res més lluny de la realitat. La jove està ara treballant per partida doble a Telecinco. És més, sabedora del seu interès mediàtic, no ha dubtat a posar condicions per a estar als platós.

Segons la revista 'Lecturas', ha optat per vetar a dues col·laboradores de la cadena. Una és Paloma García Pelayo i l'altra és Belén Rodríguez. Dues dones, aquestes, que tenen en comú la seva postura en contra d'Antonio David i a favor de Rocío Carrasco.

La primera ha estat una de les periodistes que més ha desemmascarat a Antonio David. Ho ha fet no sols creient a l'ex d'aquest, sinó també presentant documentació. Tant és així que fins i tot ha desmentit la informació de 'El Mundo' en la qual s'exposava que Carrasco només s'havia pres tres pastilles per a suïcidar-se.

Paloma és una de les periodistes més dures i serioses amb les mentides d'Antonio David Flores. D'aquí ve que a les xarxes socials la lloen constantment. Són molts els que enalteixen la seva professionalitat.

La segona, més coneguda com a Belén Ro, és amiga de Rocío Carrasco des de fa anys. Coneix molt bé tot el que ha sofert aquesta amb Antonio David i sempre ha estat la seva defensora. Ho ha estat fins i tot quan ningú li feia costat.

Precisament per tot això, Rocío Flores ha posat com a condició no coincidir amb elles en un plató, com ha revelat l'esmentada revista. D'aquí ve que ara totes dues periodistes hagin vist minvat el seu treball, la primera a 'El programa de AR' i la segona en les gales de 'Supervivientes'.

És més, s'ha revelat que Belén va ser desconvocada del debat del reality poques hores abans del mateix pel citat veto.

Les reaccions davant l'actitud de Flores

Després de conèixer-se la informació, a 'Sálvame', on també col·labora Belén Rodríguez, s'ha tret el tema. En concret, el primer a parlar sobre aquest tema ha estat Kiko Hernández, que ha dit: «Si aquesta noia, amb 25 anys, ve ja amb aquests aires, vetant a professionals que porten tota la vida, em sembla indecent. Al final, li passarà factura».

Kiko Matamoros ha volgut treure-li ferro a l'assumpte. No obstant això, Jorge Javier Vázquez l'ha frenat en sec: «No pretenguis desactivar la importància que té la cosa, que la té i molt. A mi em sembla molt greu que a una persona com Belén Rodríguez, que treballa en realities i que per a ella és una font d'ingressos important, que és un treball amb el qual comptava setmana rere setmana, de sobte, de la nit al dia, la desconvoquin».

En aquest punt Kiko Hernández ha decidit intervenir per a afegir: «Amb el que ells han deixat anar que al pare li han tret el pa, ells estan jugant amb el pa d'una altra gent». I ha estat aquí quan el presentador ha realitzat un matís: «Curiosament amb el pa de la gent que els porta la contrària».

Les xarxes responen

No sols a 'Sálvame' s'ha reaccionat al veto de Belén Ro i Paloma García Pelayo, també a les xarxes s'ha comentat el mateix. Així, els defensors de Rocío Flores i Antonio David recolzen la decisió de la jove, l'aplaudeixen per ella.

No obstant això, són moltes les persones que han arremès contra la jove per fer que aquestes dues periodistes perdin el seu treball. I ho han manifestat amb missatges com aquests:

  • «I qui és aquesta per a estar vetant a ningú? Què passa? Té por d'enfrontar-se a la realitat de les coses? Es posa a plorar i se'n va corrent amb el seu papa si està amb col·laboradors amb els quals no vol estar?».
  • «Ja veta? És molt aviciada, i aquesta cara de nena bona per a qui la hi cregui. Ningú veu que és una 'teatrera'? I amb maldat».
  • «Aquesta és una pocavergonya igual que el seu pare, una mocosa consentida que sempre ha tingut el que li ha donat la gana i es creu que té dret de deixar a una persona sense treballar perquè li dona la gana».
  • «Ha après molt bé del seu pare, però per sort i després de molts anys s'està veient la veritable cara d'Antonio David, capaç de manipular als seus fills i fer-los un mal irreparable».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.