Muntatge fotogràfic de Rocío Flores i Belén Rodríguez

Belén Rodríguez, molt tocada: Rocío Flores la deixa en números vermells al banc

La col·laboradora ha perdut més de 1600 euros perquè la filla d'Antonio David ha exigit que sigui acomiadada de 'Supervivientes'

Belén Rodríguez fa front a la guerra que manté amb Rocío Flores. Després de diverses setmanes protagonitzant enfrontaments en els platós de Mediaset, la filla d'Antonio David ha exigit el veto immediat de la col·laboradora.

Rodríguez, gran amiga de Rocío Carrasco, sempre ha defensat el relat de la docusèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. 

Per aquest motiu, també ha estat una de les col·laboradores que més han criticat el concurs d'Olga Moreno a 'Supervivientes'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Rocío Flores no permet que ningú parli malament d'Olga Moreno, a qui considera la seva mare. D'aquesta forma, Belén Ro acusa Rocío d'haver fet tot el possible perquè l'acomiadessin del programa.

«Estic cansada d'aquestes persones que juguen amb el meu treball», va exposar Belén Ro al 'Deluxe'. «Ha estat condemnada per maltractar a la seva mare durant tres anys i per donar-li una pallissa», sentenciava fent referència a la filla de Rocío Carrasco. «I és capaç de demanar el meu acomiadament».

La col·laboradora ha denunciat el poder que se li ha concedit a Flores des que es va convertir en la nova estrella de Telecinco. És més, diversos col·laboradors de la cadena, entre els quals també es troba Jorge Javier Vázquez, han estat vetats per carregar contra ella.

Malgrat que el presentador de 'Sálvame' s'ho va prendre amb humor, no hem tornat a veure'ls coincidir en un plató.

«Ho va demanar tant que jo no he tornat a treballar. Aquest és el tema», sostenia la col·laboradora assegurant que no havia tornat a trepitjar el plató de 'Supervivientes'.

No obstant això, Marta López, qui sembla haver-se convertit en la nova millor amiga de Flores i Olga Moreno, nega el veto.

«Imagino que el fet de tractar-se d'una persona privilegiada, que entra amb els seus representants als platós... quan els directors van saber que una altra persona l'incomodava, van decidir prendre aquesta decisió», assegurava María Patiño.

El sou que ha perdut Belén Ro 

Rocío Flores no es talla ni un pèl quan ha d'amenaçar als col·laboradors. De fet, ja va advertir públicament que no acceptarà l'assetjament i enderrocament contra la seva família per part de certs col·laboradors.

«Jo sempre he parlat amb respecte, però et sembla poc l'assetjament de Belén Rodríguez? No ho permetré més», va exclamar davant Carlos Sobera, presentador del programa.

D'altra banda, Rodríguez s'ha mostrat molt agraïda amb aquells companys que li han mostrat el seu suport. «Agraeixo que em doneu l'oportunitat de defensar-me. Vull agrair a tots els companys que denuncieu la censura i defenseu l'oportunitat d'opinió i d'expressió».


«Jo mai havia parlat sobre Olga, fins que va entrar al concurs», assegurava. «Ara parlo de la seva vida perquè ha entrat en un 'reality'. És la primera vegada que es carrega contra una col·laboradora, i no justificaré més la meva feina», sentenciava.

La guerra amb Rocío Flores li està sortint molt cara. Tal com assenyalen des del diari 'La Razón', «el sou de Belén Rodríguez a 'Superviventes' podria rondar els 600 euros per programa, aproximadament».

Tenint en compte que Belén fa tres setmanes que no trepitja el plató de 'Supervivientes', li hauria suposat una pèrdua de 1.800 euros.