Bertín Osborne abandona 'Mi casa es la vuestra' després d'emocionar-se

El cantant Adrián Martín, que ha emocionat tothom amb només 13 anys pel seu esperit de superació amb la hidrocefàlia, era el convidat de la setmana

Bertín y Adrián durante la emisión del programa 'Mi casa es la vuestra'
Bertín Osborne i Adrián Martín durant el programa 'Mi casa es la vuestra' | Telecinco

Bertín Osborne va protagonitzar el passat divendres, 26 d'octubre, un dels moments més emotius de la història del programa 'Mi casa es la vuestra' de Telecinco després d'emocionar-se durant la visita del cantant Adrián Martín, un cantant de 13 anys amb hidrocefàlia.

Adrián Martín arribava aquesta setmana com a convidat del programa després de guanyar popularitat per tot l'Estat espanyol quan va aparèixer al programa 'Levántate All Stars', on va sorprendre tothom per la seva forma d'enfrontar-se a la vida i a la hidrocefàlia que pateix. 

Bertín Osborne, un gran suport per l'Adrián

La presentadora i humorista Paz Padilla era la convidada especial del programa de divendres de 'Mi casa es la vuestra', i coneixent l'estreta relació del presentador i del jove cantant, va decidir sorprendre Osborne convidant l'Adrián a casa seva. 

Tant Bertín com la seva dona, Fabiola, s'han convertit en un gran suport per al jove cantant, que aquest any ha hagut de suportar tres operacions quirúrgiques com a conseqüència de la malaltia que pateix. 

Així, Martín va aparèixer amb un ram de flors per regalar-li a Fabiola i disposat a parlar del seu estat després d'aquestes tres operacions. 

Així, el cantant va obrir la seva ànima i va explicar tot el que li ha passat en els últims mesos, inclosa la por que el va envair quan va arribar a pensar que podria perdre la seva veu en una de les operacions a les quals s'ha sotmès aquest any. Tot i això, i demostrant que aquesta por ja ha desaparegut, Adrían va atrevir-se a cantar un tros de la cançó «90 minutos» de la cantant India Martínez. 

Adrián estima a Bertín «a rebentar»

Un cop va acabar de cantar, Adrián Martín va fer plorar Bertín Osborne per les paraules que li va dedicar: «t'estimo a rebentar». Una afirmació que va emocionar el presentador i que, molt agraït, li va tornar la pilota: «M'has alegrat l'estiu només per veure't». Instants després, Osborne es va posar a plorar i va haver de marxar de l'escena. 

Bertín se emociona escuchando a Adrián
Bertín es va emocionar amb les paraules d'Adrián Martín | Telecinco

 

Amb l'absència de Bertín, va ser Paz Padilla l'encarregada de continuar amb la gravació del programa i va preguntar al jove cantant sobre la seva relació amb el presentador. Adrián va explicar que Osborne li «transmet amor i tranquil·litat», i que quan llegeix els seus missatges, «es troba millor»: «M'he recuperat per ell».

Uns minuts més tard, Osborne va tornar a l'escena, ja recuperat, i va continuar parlant amb el jove cantant: «fa temps que vaig perdre la vergonya de plorar en públic, però vull disculpar-me davant d'Adrián i de Paz per haver marxat de sobte, no volia que aquest campió, després de tot el que ha passat, em veiés a mi enfonsat de pura emoció».


Comentaris

envia el comentari