Bertín Osborne ho acaba de deixar molt clar: «Torno»

El cantant ha donat a conèixer una notícia que era esperada per a molts

El presentador de televisió Bertín Osborne en una fotografia
Bertín Osborne ho acaba de deixar molt clar: «Torno» | Cedida

Les últimes setmanes no estan sent gens bones per Bertín Osborne. Tot arran de la notícia que el cantant s'ha separat de la seva dona (Fabiola Martínez), després de catorze anys de matrimoni i dos fills en comú. A més, per si no fos prou, han sorgit rumors que indiquen que ell podria haver-li sigut infidel a la seva dona. Rumors que, de moment, no han tingut cap confirmació.

Tanmateix, no tot serà negatiu. Ara, l'artista ha concedit una exclusiva a la revista 'Hola!' on dona una informació molt bona per a ell. I és que ha revelat que molt aviat tornarà als escenaris amb el llançament d'un nou disc. Una cosa que segur que agraeixen els seus fans.

Nou projecte per Bertín

Malgrat les dures circumstàncies, Osborne ha trobat un projecte a què aferrar-se per seguir endavant després de la seva separació. Com no podia ser d'altra manera, es tracta d'un nou repte en el seu treball, en la música. Així, ha explicat a l'esmentada publicació que «estic gravant un disc per treure'l a la primavera».

És més, ha donat a conèixer que aquest àlbum no tindrà res a veure amb altres anteriors, ja que deixarà de banda les ranxeres amb què se li identifiquen. De fet, ha exposat que «és un disc 'pop' amb cançons inèdites», i això sense passar per alt que ha revelat: «L'estic escrivint jo».

En plena voràgine professional

Sense cap dubte, comptar amb una agenda molt atapeïda li està venint molt bé per tenir la ment ocupada. I és que, com ha explicat, ara també estan «escollint les cançons, veient les dates de gravació... També preparant el videoclip del 'single' i la gira». No obstant això, tot aquest treball li està servint, de la mateixa manera, per passar més temps amb els seus fills.

I és que, mentre que ell resideix a Sevilla, aquests viuen a Madrid amb la seva mare, la ciutat on precisament estan el seu productor i la seva companyia de discos. Per aquest motiu ha explicat que «vaig dos dies a la setmana o fins i tot tres a Madrid», de manera que busca temps per veure els seus petits. Mostra d'això és que la setmana anterior es va organitzar l'agenda per estar al costat del seu fill Kike en el seu catorzè aniversari.

Més projectes de Bertín

És clar que Bertín Osborne està travessant un complicat moment personal, però res a veure a l'àmbit professional, perquè, a més del disc, té altres projectes en marxa. En concret, compta amb un programa a Canal Sur i recentment ha llançat al mercat la seva primera col·lecció de roba com a dissenyador. Això sense passar per alt tampoc que també, a més d'altres negocis, ha començat a fabricar el seu propi mescal.

I Fabiola?

Mentre que el cantant s'ha refugiat en els negocis per superar la ruptura, Fabiola ha optat per afrontar-la de diverses formes. Així, per descomptat, s'ha centrat en la cura dels seus dos fills, especialment de Kike, que pateix una paràlisi cerebral de naixement. Tot i això, també està treballant a fons en l'empresa que inverteix en béns i arrels de la qual forma part des de fa tres anys.

Així, ho ha donat a conèixer la veneçolana també a la revista 'Hola!', però, això sí, de la mateixa manera, ha explicat que segueix centrada en la seva tasca al capdavant de la Fundació Bertín Osborne. Però aquí no queda tot ja que, de la mateixa manera, ha fet públic que vol seguir formant-se, acadèmicament parlant i, per aquest motiu, està duent a terme un màster de doble titulació d'Administració d'Empreses, 'Coaching' d'Intel·ligència Emocional i Programació Neurolingüística.


Comentaris

envia el comentari