El presentador de televisió Bertín Osborne en una fotografia

Bertín Osborne fa les maletes: la notícia de Telecinco que molts esperaven

La nova edició d'un dels programes estrella de la cadena portarà entrevistes que no deixaran ningú indiferent

Bertín Osborne ha decidit fer les maletes per a emprendre una nova temporada al capdavant de 'Mi casa es la tuya'. El programa d'entrevistes de Telecinco tornarà molt aviat carregat de grans sorpreses i visites que no deixaran a ningú indiferent.

Es tracta de la gran bomba que té preparada Mediaset de cara a l'inici d'aquesta pròxima tardor. El programa de Bertín Orborne pot presumir de grans dades d'audiència gràcies a aquesta innovadora manera de donar a conèixer els aspectes més íntims de la vida dels famosos i Telecinco ja sap que serà una de les bases de la cadena després del tancament de l'estiu.

De fet, al tràiler de la pròxima edició podem veure al presentador empacant les seves coses en una maleta de cuir que ens garanteix que la temporada ve carregada de grans entrevistes a personatges famosos. En el vídeo de promoció podem veure meravellosos paisatges i escoltar les veus d'alguns dels convidats del programa.

Lydia Lozano i altres convidats peculiars

La periodista Lydia Lozano serà una de les primeres a visitar la casa de Bertín Orborne. El presentador ens té acostumats a abordar tots els temes, per molt personals que siguin o que pertanyin a tabús socials, i en aquest cas no serà diferent. Per això, no dubta a preguntar-li a la col·laboradora de 'Sálvame' pel cas Albano, quelcom ella defineix com una «bufetada professional».

Lydia Lozano va donar una informació errònia sobre la desaparició de la filla del cantant, estant durant diversos anys enfrontada amb l'artista i sent qüestionada professionalment pels mitjans de comunicació. També podem hi podem sentir a Concha Velasco parlar dels seus pares —ell era assistent de Francisco Franco i la seva mare era mestra republicana. I finalment, sentim la veu del presentador Jesús Vázquez parlant de la seva infància i de l'assetjament que sofria a l'escola per ser «gordito, portar ulleres i, a més, tenir ploma».

Paral·lelament, el passat mes d'agost, Bertín Osborne i Fabiola tornaven a emocionar els seus seguidors a Instagram amb la publicació d'una nova fotografia del seu fill Kike. El petit de tretze anys i els seus pares han servit d'inspiració per a milers de persones que han de conviure amb malalties dures i cròniques. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de Fabiola de Osborne (@fabiolaosborne_) el

El cantant i la seva dona han demostrat ser uns pares amb molt coratge. D'ençà que el petit va arribar al món de manera prematura i amb una greu lesió cerebral causada per una infecció de Listèria, la família lluita amb valentia per a enfrontar la malaltia.