Primer pla de Bertín Osborne

Bertín Osborne confessa un cop de puny a un dels col·laboradors de 'Sálvame'

Bertín el va agredir després d'adonar-se que li feia unes fotografies

Bertín Osborne va revelar dissabte passat una topada amb un col·laborador de 'Sálvame'. Durant l'emissió del programa 'Mi casa es la tuya', on el protagonista de la nit era Jimmy Giménez-Arnau. Va recordar aquest trist episodi de la seva vida després d'uns quants anys i no n'estava precisament orgullós.

La víctima va ser Antonio Montero. El paparazzi va ser un dels assistents a la vetllada que va preparar el convidat, a més de Pilar Eyre. Abans que arribés a la casa se'n van recordar.

«Et puc comentar la meva història amb Montero», va assenyalar Bertín. «Hi va haver una època meva que era una mica més violenta i el vaig agafar», va dir. És habitual que el cantant de ranxeres parli sobre les seves vivències passades amb els convidats, però gairebé sempre solen ser anècdotes agradables.

Bertín Osborne, amb Antonio Montero.
Bertín Osborne, amb Antonio Montero. | Mediaset 

No obstant això, en aquesta ocasió quedaria en evidència a causa del comportament que havia tingut amb el tertulià de 'Sálvame'. No tenia inconvenient a revelar davant de tot Espanya que va tenir una topada amb el periodista.

Els fets van passar ja fa uns quants anys. El paparazzi estava fent un reportatge fotogràfic sobre el presentador quan el va descobrir. «Es va amagar darrere d'un cotxe per agafar-me en un descans, i em va agafar», va avançar.

Davant aquesta història, Jimmy va voler saber si «el va colpejar». El cantant va respondre de manera afirmativa: «Sí, sí». Recordava un període de la seva vida en què estava al capdamunt i despertava molta expectació.

Era seguit pels periodistes de la premsa del cor i amb prou feines podia moure's sense que fos captat pels fotògrafs. Possiblement estés en un moment de molta tensió, però la reacció va ser desmesurada. Admet que va actuar de forma «bastant violenta».

L'agressió de Bertín Osborne a Antonio Montero acabaria als tribunals. Tot i això, tots dos van demostrar amb el temps que tot s'acaba curant. A més, van arribar a forjar una bona amistat entre.

«Després ens hem fet molt amics i li tinc molt d'afecte», assenyalava. Va ser un moment en què se sentia desbordat per la pressió mediàtica i un dia va acabar esclatant, ja que era una persona de molt caràcter.

Però si per alguna cosa destaca el cantant és perquè és molt amic dels seus amics. Els que el coneixen asseguren que és una persona excel·lent a les distàncies curtes, amb un gran cor. Així va quedar clar, també, després que fes les paus amb el col·laborador de 'Sálvame', amb qui es porta de meravella.

El tertulià del programa vespertí de Telecinco faria acte de presència al cap d'uns minuts. Va arribar a la residència de Giménez-Arnau i es va poder comprovar com entre ells hi havia bona sintonia. El passat ja estava oblidat per part dels dos.

Bertín Osborne, obligat a fer les maletes

Bertín Osborne no guarda bons moments d'aquella època en què es va produir l'altercat amb Montero. Portava molt malament l'assetjament que patia la premsa del cor.

En vista de la situació, va admetre que va haver de fer les maletes i marxar fora d'Espanya. «Me'n vaig anar a Miami a viure perquè ja no aguantava més la persecució», va explicar. Era la primera vegada que parlava sobre el tema, generant molt d'interès el contingut de les paraules.

Imatge de Bertín Osborne cantant durant un concert
Bertín va patir l'assetjament dels mitjans durant una època. | GTRES 

Encara que no ho vulgui, és un personatge molt reconegut i estimat pel públic. Amb el temps, s'ha adonat que els mitjans han ajudat molt a rellançar la seva carrera. Des de fa anys se'l pot veure presentant amb molt d'èxit aquest programa d'entrevistes a la televisió.

Tot i la seva separació fa uns mesos de Fabiola, Bertín ha sabut encaixar a la perfecció tots els comentaris que s'hi han abocat. Per sort, ja no es pren tan seriosament el seguiment dels periodistes del cor.