Bertín Osborne, a l'ull de l'huracà pel convidat més odiat

Es tracta del periodista radiofònic Federico Jiménez Losantos

Federico Jiménez Losantos va mostrar-se en contra de les paraules d'Aznar
Federico Jiménez Losantos serà el pròxim convidat al programa de Bertín | CatalunyaDiari.cat

Bertín Osborne causa furor a les xarxes durant la ressaca que deixen els programes de 'Mi casa es la tuya', en què entrevista una persona famosa —o més— en un entorn aïllat dels platós i el periodisme convencional. Amb un aire familiar i informal, el cantant de ranxeres aconsegueix, sovint, convidats i declaracions que en altres espais, potser, haurien sigut inconcebibles. La pròxima entrega no baixarà el llistó precisament. Bertín Osborne rebrà una de les cares més controverides del panorama comunicatiu actual: Federico Jiménez Losantos.

El polèmic periodista, conegut pels seus atacs a polítics i altres personalitats, ha anunciat la primícia en el seu programa de l'emissora 'esRadio' i ha reconegut: «Jo mai vaig a televisió, he rebutjat a Cuatro, però Bertín és Bertín per a mi és una persona de fiar». Jiménez Losantos ha confirmat que és «una excepció» i ha defensat la seva decisió lloant l'actitud d'Osborne. «Bertín té un efecte que ajuda a relaxar-te. Només pots anar a televisió amb gent decent. I n'hi ha tant poca...», ha assenyalat. A més, s'ha atrevit a fer un petit espòiler sobre l'àpat: «amanida de cigrons per sopar».

Les xarxes reaccionen amb urticària

Qui coneix Federico i el seu programa sap que no mirarà prim en comentar, en companyia d'Osborne, l'actual govern presidit per Pedro Sánchez. Losantos és un defensor acèrrim dels seus ideals, fins al punt d'aconseguir ser el centre d'atenció per divulgar notícies fent ús d'insults i mots particulars amb què anomena els dirigents. Les xarxes, de fet, no han tardat a respondre i assegurar que el programa serà, com a mínim, «una fàbrica de 'memes'».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari