Bertín, posat a caldo: «No aniria enlloc amb ell»

El presentador de 'Mi casa es la tuya' ha estat criticat per les nombroses ocasions en què no ha tractat bé altres dones

El presentador de televisió Bertín Osborne en una fotografia
Bertín Osborne ha estat molt criticat al programa 'Hormigas Blancas' | Cedida

'Hormigas Blancas', el programa de Telecinco, ha comptat amb Bertín Osborne com el seu últim protagonista i han repassat la seva trajectòria personal i professional. El madrileny és una de les cares més conegudes de la cadena i en el plató de Mediaset també han volgut parlar sobre la fama que té de faldiller. Just quan parlaven d'això, la col·laboradora Mila Ximénez s'ha mostrat molt crítica amb el cantant.

«Ni em sedueix ni m'atreu, ni m'hauria compensat estar amb Bertín a posteriori. No m'agradava la seva actitud amb les dones. No em crida l'atenció i no m'aniria amb ell a cap lloc», ha estat la resposta que ha pronunciat Ximénez quan Carlota Corredera ha preguntat a les dones presents si haguessin tingut alguna relació íntima amb el madrileny.

Després d'això, la presentadora de l'espai de debat ha volgut aclarir què és el que no li agradaria a Mila sobre una possible nit amb Bertín Osborne. «Començar el dia no t'hauria compensat. No arribaven a la sortida del sol cap ni una, demanava un taxi al cap de tres hores», ha estat la resposta de Corredera. Quelcom ha estat secundat per Lydia Lozano en directe en el plató, demostrant com era el cantant quan tenia relacions íntimes.

«No està sobrat de talent»

A més, la col·laboradora de 'Sálvame' també ha volgut parlar sobre la faceta musical de Bertín i ha volgut compartir la seva opinió d'ell com a artista: «Diré una cosa que serà rebuda fatal». «Respecte al talent, cap dels dos està sobrat de talent. A més, que els dos semblen un tòtem. No tenen gens de gràcia», ha dit en referència al madrileny i a Julio Iglesias, amb qui suposadament té una rivalitat.

D'altra banda, també ha volgut manifestar el seu disgust amb els comentaris que fa Bertín Osborne una mica masclistes en els programes. «El que em molesta és que a sobre, quan Bertín va a un plató, bavegen totes. Se li admet qualsevol mena de broma», ha confessat a 'Hormigas Blancas'.

Ara farà dues setmanes que Lydia Lozano va protagonitzar el primer episodi de la nova temporada de 'Mi casa es la tuya', programa que, com ja se sap, presenta el mateix Bertín. En aquella ocasió, la col·laboradora de 'Sálvame' va revelar un dels episodis més tràgics de la seva vida, sincerant-se davant el cantant en una de les entrevistes més controvertides, ja que, després, es va demostrar que va dir diverses mentides. 


Comentaris
Adela villaplana
Este personaje es completamente un racista/sexista bueno no quiero verle ni en ppintura pero solo demuestra incultura
Adela villaplana
Este personaje es completamente un racista/sexista bueno no quiero verle ni en ppintura pero solo demuestra incultura

envia el comentari