Bertín Osborne mirando con desconfianza e incredulidad

L'altra dona de Telecinco amb qui Bertín Osborne ho ensenya tot

Bertín Osborne té debilitat per una cara molt coneguda de la cadena

Bertín Osborne és un dels personatges més mediàtics del moment. L'últim que se sap és que podria tenir una nova parella.

De fet, genera tant interès que Telecinco podria estar preparant una entrevista on ell parlarà de tot. Toñi Moreno, l'autèntica debilitat del cantant, serà qui li farà les preguntes.

Bertín Osborne i la seva entrevista més personal

Mediaset està preparant la seva programació nadalenca, de manera que ja ha triat els presentadors de les Campanades i les gales musicals. Però ha decidit incloure una altra cosa més: una entrevista personal a Bertín Osborne.

Primer pla de Toñi Moreno somrient amb fons de natura
Toñi Moreno serà l'encarregada d'entrevistar Bertín Osborne | GTRES

En concret, la cita es dirà 'Su casa es la suya' i serà tot un homenatge al programa que presentava, 'Mi casa es la truya'.

L'objectiu és aconseguir que el cantant parli obertament de tot, però sobretot de la vida personal. Volen filar prim i parlar dels seus fills i del divorci de Fabiola Martínez.

A més, també intentaran que es manifesti sobre els rumors de la possible relació amb Chabeli. Un romanç que va començar negant i que, a poc a poc, ha anat reconeixent en certa manera.

Foto del personatge
Bertín Osborne potser parla del seu suposat nou romanç | Cedida

Toñi Moreno intentarà que Bertín Osborne se sinceri

Si hi ha una persona que pot aconseguir que Osborne digui la veritat i no es talli en parlar de tots aquests aspectes és Toñi Moreno. Tenen molt bona relació i l'ha entrevistat més d'una vegada. Per això, Telecinco ha pensat que és la periodista idònia per tenir aquesta cita.

La gaditana viatjarà a Sevilla en uns dies i es traslladarà a la finca de l'artista. L'esperada conversa tindrà lloc a casa seva.

Segons alguns mitjans, part de la trobada girarà al voltant de la seva vida musical. Aquest 2021 ha celebrat els 40 anys de carrera artística i es preveu que faci un recorregut, que canti i, fins i tot, que rebi felicitacions d'amics i companys.

L'altra part se centrarà en la faceta més íntima i privada. Toñi s'encarregarà d'aconseguir que se sinceri i que no posi límits per parlar. Com que es porten molt bé, segur que ho aconsegueix.

La seva gran amistat es va poder comprovar fa unes setmanes a Canal Sur. Ella va anar al seu programa en aquesta cadena per ser entrevistada i, al final, es van intercanviar els rols.

A més, van fer broma amb el fet que la filla de Moreno, Lola, s'assembla al cantant. Per això, ella va manifestar: «No tinc cap altre lloc on demanar-te la pensió alimentària de la nena. És clavada a tu».

Anteriorment, van coincidir en el mateix espai, ella com a convidada, i no va dubtar a expressar el dolor que sentia per la mort del seu pare. També van parlar dels seus inicis al món televisiu, de la duresa del seu embaràs, dels seus amics i de l'operació per treure-li un mioma. 

Ella mai no ha tingut cap problema per parlar sense embuts amb Bertín. Ara s'espera que ell prengui aquest rol en l'entrevista nadalenca de Telecinco

EL VÍDEO DEL DIA