IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Bertín Osborne se sincera en directe sobre el seu possible acomiadament de Mediaset

El presentador està molt indignat amb els rumors que circulen sobre ell

Bertín Osborne posant a Madrid. 20 novembre 2019
Bertín Osborne ho ha aclarit tot a 'Viva la vida' | Catalunya Diari

Bertín Osborne no aguanta més especulacions sobre ell, moltes han estat les mentides que s'han explicat recentment sobre la seva persona, motiu pel qual ha volgut aclarir-se i explicar-ho tot.

El presentador de 'Mi casa es la tuya' va aclarir en' Viva la vida' un dels últims rumors que circulaven per les xarxes socials. Molts usuaris asseguraven que Mediaset li havia acomiadat pels seus ideals polítics. Bertín Osborne s'ha mullat sobre temes polítics en més d'alguna ocasió, però mai li havien causat cap tipus de problema.

Per desmentir aquests rumors, el presentador de Telecinco va entrar en directe al programa 'Viva la vida', mitjançant una trucada de vídeo des de casa, complint amb el confinament a peu de la lletra. «És mentida. No té sentit que arribin al límit què han arribat. Dient que el govern ha pressionat a Telecinco perquè em fessin fora. És una cosa tan surrealista i radicalment falsa», va aclarir contundent i visiblement molest.

La veritat és que a les xarxes socials es donava totalment per fet que Bertín ja no comptava dintre els plans de Mediaset per culpa dels seus ideals polítics, fins i tot algun mitjà de comunicació ha arribat a publicar aquesta informació.

Segons Bertín Osborne, l'amo de Mediaset, Paolo Vasile s'ha posat en contacte amb ell des de Roma, tot i que l'italià ha desmentit aquest rumor. És més, és cert que Bertín segueix a la cadena, la seva absència es deu al fet que no pot gravar el seu programa per la crisi de Covid-19. Una vegada que acabi el confinament es podran continuar amb els enregistraments total normalitat.

Bertín Osborne esclata en directe

«Estic fart d'escoltar mentides sobre mi», va afirmar també enfadat i molt molest pel tracte que està rebent a les xarxes socials. «En això han fet un pas més. És el súmmum. No tenen coses més importants a fer», ha seguit explicant en directe amb molta indignació, ja que no aguanta més aquesta situació.

Són molts els programes que es troben aturats per culpa del confinament, com és el cas del de Bertín. Sense anar més lluny, aquest passat divendres Telecinco va emetre un programa de 'Mi casa es la tuya', un en què el futbolista del Betis, Joaquim, visitava la casa del presentador.


Comentaris

envia el comentari